Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan, Kartal'da konustu:Fatih Ulas- "30 sene sonra belediyelerde tertemiz bir sayfanin açilmasi için 2024'te yeniden Milli Görüs ruhuyla, Milli Görüs belediyeciliginin yeniden hakim olmasi için Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere hazirlaniyoruz"

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan, Kartal'da konustu:Fatih Ulas- "30 sene sonra belediyelerde tertemiz bir sayfanin açilmasi için 2024'te yeniden Milli Görüs ruhuyla, Milli Görüs belediyeciliginin yeniden hakim olmasi için Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere hazirlaniyoruz"

ISTANBUL (AA) - Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, "30 sene sonra belediyelerde tertemiz bir sayfanin açilmasi için 2024'te yeniden Milli Görüs ruhuyla, Milli Görüs belediyeciliginin yeniden hakim olmasi için Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere hazirlaniyoruz." dedi.

Erbakan, Kartal'da Gümüspinar Mahallesi Atatürk Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptiktan sonra Tüm Dogu ve Güneydogu Anadolu Dernekler Federasyonunu ziyaret etti.

Burada konusan Fatih Erbakan, Milli Görüs'ün merhum lideri Necmettin Erbakan'in, Dogu ve Güneydogu insaninin hakkini savunmak için Bingöl'de yaptigi konusmadan dolayi ceza aldigini dile getirdi.

Necmettin Erbakan'in Türkiye'nin dogusunun da kalkinmasi, bölgedeki gençlerin issizlik yüzünden batiya göç etmek zorunda kalmamasi için birçok yatirim yaptigini aktaran Fatih Erbakan, "Erbakan Hocamizla Dogu ve Güneydogu insaninin baglari gerçekten de çok güçlü. Biz de bugün ayni anlayisla, ayni ruhla, ayni istikamette, doguyu batidan ayirt etmeden, Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'iyla, Çerkez'iyle, Zaza'siyla 85 milyonu kucaklamak ve aziz milletimize hak ettigi hizmetleri sunmak için bu çalismalarimizi gerçeklestiriyoruz." dedi.

Refah Partisi'nin Istanbul Büyüksehir Belediyesini kazandigi 1994 yilinin Milli Görüs belediyeciligi için önemli bir dönüm noktasi oldugunu ifade eden Erbakan, 1994 ruhunu yeniden canlandirmak için 31 Mart 2024'te yapilacak yerel seçimlerde partisine destek istedi.

1994'te israfin, rüsvetin, yolsuzlugun, çifte standardin, adam kayirmanin, torpilin, adaletsizligin ortadan kaldirildigi bir belediyecilik anlayisinin ortaya konuldugunu, bununla beraber efsane hizmetlerle halkin bulustugunu söyleyen Erbakan, "Simdi bugün gençler belediye baskani dendigi zaman kendisini, ailesini, sülalesini, soförünü, sekreterini, özel kalem müdürünü, hepsini zengin eden, belediye baskani olunca yürüyüsü bile degisen, halka tepeden bakan, birakin belediye baskanini, belediye meclis üyesinin dahi zengin oldugu bir belediyecilik tahayyül ediyorlar." diye konustu.

Erbakan, "30 sene sonra belediyelerde tertemiz bir sayfanin açilmasi için 2024'te yeniden Milli Görüs ruhuyla, Milli Görüs belediyeciliginin yeniden hakim olmasi için Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere hazirlaniyoruz." ifadelerini kullandi.

- Çekmeköy Müteahhitler ve Isadamlari Dernegi ziyareti

Fatih Erbakan, daha sonra Çekmeköy'de esnaf ziyaretinde bulundu.

Çekmeköy Müteahhitler ve Isadamlari Dernegini de ziyaret eden Erbakan, buradaki konusmasinda da 2024 yerel seçimleri için destek istedi.

14 Mayis 2023 seçimlerinde Istanbul'un her bölgesinden birer milletvekili çikarmayi basardiklarini belirten Erbakan, bu basariyi yerel seçimlerde de devam ettirmek istediklerini dile getirdi.