Piapiri'de yatirim hesabi açan herkese ücretsiz teknik analiz egitimiGökhan Yildiz- ÜNLÜ & Co Dijital Kanallar ve Is Gelistirme Direktörü Ilker Özten:- "Piapiri ile yatirim yapacak herkese maksimum faydayi saglamak istiyoruz"

Piapiri'de yatirim hesabi açan herkese ücretsiz teknik analiz egitimiGökhan Yildiz- ÜNLÜ & Co Dijital Kanallar ve Is Gelistirme Direktörü Ilker Özten:- "Piapiri ile yatirim yapacak herkese maksimum faydayi saglamak istiyoruz"

ISTANBUL (AA) - Yatirim hizmetleri ve varlik yönetimi grubu ÜNLÜ & Co yatirimcilarin ihtiyaçlari olan her seye tek platform üzerinden ulasmasini saglayan fintech girisimi Piapiri'nin yeni özelliklerini hayata geçirdi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, ÜNLÜ & Co, hayata geçirdigi yeni dijital girisimi Piapiri ile artik yatirimcilarin halka arzlara katilimlarina imkân sagliyor. Dijital bir yatirim ekosistemi sunan Piapiri, yatirim sepetleri, robotik alim-satim sinyalleri ve sektör uzmanlarindan raporlar ile özel bir yatirim danismanina dönüsüyor.

ÜNLÜ & Co analistlerinin özenli çalismalar ile "AL" önerisi verdigi ve o dönem en begendikleri hisse senetlerinden olusan "Model Portföy"ün de yer aldigi Piapiri, hisse senedi, VIOP, varant, yatirim fonu, kur/parite ve kripto para verilerini tek ekranda anlik fiyatlariyla ücretsiz bir sekilde sunuyor.

Müsteri olmak için herhangi bir hesap açilis ücreti ya da hesap isletim ücreti talep etmeyen Piapiri'de, "Müsteri ol" adimindan görüntülü görüsme ya da kuryeli model ile hesap açilisi tamamlanabiliyor.

Piapiri’de yatirim hesabi açan herkes, üç bölümden olusan teknik analiz egitimine ücretsiz erisebiliyor. Teknik analiz egitimi sayesinde yatirimcilar, islem yapilacak enstrümanlari tanima ve finansal okuryazarliklarini artirma konusunda önemli bir firsat yakalayacak. Egitim, ÜNLÜ & Co’nun Arastirma Direktörü Tolga Kudaloglu tarafindan hazirlandi.

- "Yatirimcilar halka arzlara basvurularini Piapiri üzerinden kolayca yapabilecek"

Açiklamada görüslerine yer verilen ÜNLÜ & Co Dijital Kanallar ve Is Gelistirme Direktörü Ilker Özten, Piapiri ile amaçlarinin, güvenilir, kisisellestirilebilir, kullanici deneyimi yüksek, degerli bilginin paylasimina önem veren bir platform olusturmak oldugunu belirterek, "Piapiri ile yatirim yapacak herkese maksimum faydayi saglamak istiyoruz. ÜNLÜ & CO çatisi altinda sundugumuz nitelikli yatirim danismanligi hizmetini, Piapiri üzerinden herkese sagliyoruz.” ifadelerini kullandi.

Kullanicilarin geri bildirimlerine çok önem verdiklerini aktaran Özten, “Müsterilerimizle görüsmeye devam ederek, topladigimiz talepleri ve önerileri Piapiri’yi gelistirmekte kullaniyoruz. Son olarak ekledigimiz halka arz özelligi ile yatirimcilar halka arzlara basvurularini Piapiri üzerinden kolayca yapabilecekler. Kullanicilarimiz için fayda saglamaya yönelik çalismalarimizi titizlikle yürütmeye devam ediyoruz." degerlendirmesinde bulundu.