MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçinin ardindanErkan Tiryaki- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: "Aslinda biz atsak ilk golü maçi kazanabilirdik. Oyun anlayisimizdan taviz vermedik. Seyir zevki yüksek bir maç seyrettirdigimize inaniyorum"

MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçinin ardindanErkan Tiryaki- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas:
"Aslinda biz atsak ilk golü maçi kazanabilirdik. Oyun anlayisimizdan taviz vermedik. Seyir zevki yüksek bir maç seyrettirdigimize inaniyorum"

ANKARA (AA) - MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasinda Fenerbahçe'ye 1-0 kaybettikleri maçta oyun anlayislarindan taviz vermeden seyir zevki yüksek bir karsilasma izlettiklerini söyledi.

Karsilasmadan sonra düzenlenen basin toplantisinda konusan Kafkas, ilk yari çok iyi bir futbol ortaya koyduklarini belirterek, "Ikinci yari oyunun ilk 15 dakikasi kontrolü kaybettik. Bu da dogal. Çok kaliteli ayaklara sahip bir takim var karsimizda. Aslinda biz atsak ilk golü maçi kazanabilirdik. Oyun anlayisimizdan taviz vermedik. Seyir zevki yüksek bir maç seyrettirdigimize inaniyorum." dedi.

Tolunay Kafkas, yabanci oyuncu sayilarinin fazla oldugunu ve bu yüzden transfer yapmakta zorlandiklarini anlatarak, "Elimizde yabanci oyuncular var. Onlari gönderemeden alma ihtimalimiz yok. Bir ön libero transferi istiyorum." diye konustu.

Ligin ilk 4 haftasinda 2 puanda kaldiklarini da hatirlatan Kafkas, "Futbol sonuç isi. Oynanan futbolun karsiligi bu puan olmamasi lazim. Hikaye masal anlatmayayim. 2 puanimiz var. Gerçek olan bu." degerlendirmesinde bulundu.

Tolunay Kafkas, önlerindeki maçlarda klasik sol bekle de oynayacaklarini aktararak, "3 maçimizi deplasmanda oynadik. Özellikle Adana Demirspor maçinda Yusuf Sari var diye bir plan yaptik. Savunma yönümüz güçlü olsun diye. Puan alinca devam ettik. Burada da Cengiz ve Tadic'i hesaplamistik, ön oyuncularimiz daha rahat etsin diye. Bundan sonra klasik bir sol bekle oynayacagiz. Artik Hanousek ya da Alper'le devam edecegiz." ifadelerini kullandi.