Kocaeli'de 18 yasindaki lise ögrencisi, AK Parti'den milletvekili aday adayligina basvurduTahir Turan Eroglu

Kocaeli'de 18 yasindaki lise ögrencisi, AK Parti'den milletvekili aday adayligina basvurduTahir Turan Eroglu

KOCAELI (AA) - Kocaeli'nin Izmit ilçesinde yasayan 18 yasindaki lise ögrencisi Ahmet Sefa Toraman, AK Parti'den milletvekili seçimi aday adayligi için basvuru yapti.

Annesi, babasi, iki kardesi ve arkadaslariyla parti il binasina gelen Toraman, gerekli evraki doldurup Il Baskani Sahin Talus'a teslim etti.

Talus, milletvekili seçimi için 127. adayin basvurusunu yaptigini aktararak, "Cumhurbaskanimizin, gençlerimize verdigi önemi biliyorsunuz. Insallah onlarin ülkemize katkilariyla büyüyecegiz. Ondan dolayi hep gençlerimizi önemsedik, yolunu açtik. Kardesim aday oldu, Kocaeli'de en genç aday. Hayirli ugurlu olsun, insallah bu bayraklari devralacaktir. Allah yolunu açik eylesin." dedi.

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi 12. sinif ögrencisi Toraman ise inandigi yolda kendisini yalniz birakmayanlara tesekkür ederek, "Türk gençlerinin siyasette önünü açan, bu inançli gençlige güvenerek siyaset sahnesinde yer veren liderimiz, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'a tesekkür etmek istiyorum." diye konustu.

Izmit'te dogup büyüdügünü anlatan Toraman, "Bu kentin genci olarak, bu güzel sehre, bu güzel insanlara sizlerin de destegiyle hizmet etmek için yola çiktim. Bu, benim için zorlu yolda merdivenin ilk basamagi. Allah nasip eder, parti büyüklerimiz uygun görürse tüm kalbim ve inancimla bu merdivenin basamaklarini sizlerle çikmak istiyorum." ifadesini kullandi.