Istanbul'da seçim gecesi ailesiyle saldiriya ugradigini iddia eden kisi polise basvurduBasak Akbulut Yazar

Istanbul'da seçim gecesi ailesiyle saldiriya ugradigini iddia eden kisi polise basvurduBasak Akbulut Yazar

ISTANBUL (AA) - Cumhurbaskani ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ardindan Bahçelievler'de esi ve çocugunun içinde bulundugu araca saldirildigini iddia eden kisinin sikayetine üzerine sorusturma baslatildi.

Alinan bilgiye göre, Bahçelievler'deki Sehit Ahmet Yildirim Polis Merkezi Amirligine basvuran Murat A, 15 Mayis'ta gece saatlerinde ikametine gidecegi sirada, tanimadigi bir sahsin aracina tekme attigini ancak yaninda esi ve çocugu oldugu için durmadan devam ettigini söyledi.

Bu esnada aracinin ön camina 3 içki sisesinin atildigini ve araç ön caminin kirilmasi nedeniyle 18 aylik kizinin topugundan yaralandigini ifade eden Murat A, yaninda bulunan esi ve çocugunu korumak için evine dogru aracini sürdügünü ifade etti.

Murat A, ikametinin önüne geldiginde yanina yaklasan bir kisinin hakaret ve küfür edip kendisine saldirdigini anlatarak, daha sonra gelen 2 kisinin daha kendisini darbettigini savundu.

Bunun üzerine 3 süpheli hakkinda, "kasten yaralama", "mala zarar verme" ve "hakaret" suçlarindan baslatilan sorusturma kapsaminda Murat A'nin esinin de ifadesine basvuruldu.