Zeytinburnu'nda otomobilin çarptigi kadinin aracin altinda kalmasi güvenlik kamerasindaFerhat Yasak

Zeytinburnu'nda otomobilin çarptigi kadinin aracin altinda kalmasi güvenlik kamerasindaFerhat Yasak

ISTANBUL (AA) - Istanbul Zeytinburnu'nda otomobilin çarptigi kadinin aracin altinda kaldigi anlar, güvenlik kamerasinca kaydedildi.

Nuripasa Mahallesi'nde seyir halindeki 34 GHU 062 plakali aracin sürücüsü, sokaga girmek için manevra yaparken yolun karsisina geçmek isteyen bir kadina çarpti. Çarpmanin etkisiyle yere düsen kadin, otomobilin altinda kaldi.

Kazanin ardindan ihbar üzerine olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olayi gören çevredeki esnaf ve vatandaslar ise el birligiyle otomobili kaldirarak, aracin altinda kalan kadini kurtardi.

Yarali kadin, saglik ekiplerince yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi.

Polis ekipleri, kazayla ilgili otomobil sürücüsünün ifadesine basvurdu.

- "Arabayi kaldirdik, kadini çikardik"

Kadini kurtarmak için çevredekilerle arabayi kaldirdiklarini belirten esnaf Selçuk Köse, "Kadinin gövdeden yukarisi arabanin altindaydi, bacaklari disaridaydi. Esnaf arkadaslar geldi arabayi kaldirdik, kadini çikardik. Birkaç saniye sonra nefes aldigini gördüm. Sonra zaten konusmaya basladi, sonra da ambulans geldi. En son giderken çantasini sordu, kendindeydi bilinci yerindeydi." ifadesini kullandi.

Kaza ani da çevredeki bazi is yerlerinin güvenlik kameralarinca kaydedildi.

Görüntülerde, otomobil sürücüsünün sokaga girmek için dönüs yaparken kadina çarpip durmasi, çevredeki esnaf ve vatandaslarin kadinin altinda kaldigi araci kaldirmaya çalismasi yer aliyor.