Goodyear EfficientGrip Performance 2, ADAC lastik testinin birincisi olduGökhan Yildiz- Goodyear Avrupa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Sonia Leneveu: - "EfficientGrip Performance 2'nin ADAC tarafindan düzenlenen 50. yil - 50 lastik testinden en iyi puani almasi bizim için gurur verici"

Goodyear EfficientGrip Performance 2, ADAC lastik testinin birincisi olduGökhan Yildiz- Goodyear Avrupa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Sonia Leneveu:
- "EfficientGrip Performance 2'nin ADAC tarafindan düzenlenen 50. yil - 50 lastik testinden en iyi puani almasi bizim için gurur verici"

ISTANBUL (AA) - Goodyear EfficientGrip Performance 2, ADAC tarafindan gerçeklestirilen 50. yil özel yaz lastigi testini birinci sirada tamamladi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, EfficientGrip Performance 2'yi degerlendiren test uzmanlari, son derece dengeli olarak tanimlandiklari bu lastiklerin her kosulda istikrarli ve güven veren bir performans sergiledigini ifade etti.

Ayni zamanda asinma testlerinde en yüksek puani kazanan bu lastikler, verimlilik konusunda da en iyi performansi gösteren lastikler arasinda yer aldi.

Diger taraftan, test kapsamina yeni bir kriter olarak çevresel bilanço puani da eklendi. Testin sürüs güvenligi kategorisinde yer alan bu kriter, toplam puanin yüzde 30'unu olusturuyor.

Goodyear EfficientGrip Performance 2, daha fazla sürüs mesafesi saglarken, Avrupa Lastik Etiketi kriterlerinden Islak Zeminde Yol Tutus kategorisinde A derecesi dahil olmak üzere yüksek bir performans seviyesi sunuyor.

Bir önceki nesline kiyasla yüzde 50 daha fazla sürüs mesafesiyle iyi bir performans ortaya koyan lastik, bu kategoride teste katilan en yakin rakibinden yüzde 20 daha iyi performans sergiliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Goodyear Avrupa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Sonia Leneveu, EfficientGrip Performance 2'nin ADAC tarafindan düzenlenen 50. yil - 50 lastik testinden en iyi puani almasi kendileri için gurur verici oldugunu belirtti.

Leneveu, "Lastik sektöründeki en kapsamli testlerden biri olan bu çalismada elde ettigimiz birincilik, tüm Goodyear çalisanlarinin sektörde öncü bir ürün gelistirmek için gösterdigi yogun çabanin kaniti niteliginde." ifadelerini kullandi.