Albaraka Türk'ten emeklilere 10 bin TL’ye varan promosyon ve ek ödül Mehmet Kadir Kilinç- Albaraka Türk Genel Müdür Yardimcisi Mehmet Uludag: - "Engin tecrübeleriyle bizlere daima yol gösteren emeklilerimizin yaninda olmaya devam edecegiz"

Albaraka Türk'ten emeklilere 10 bin TL’ye varan promosyon ve ek ödül Mehmet Kadir Kilinç- Albaraka Türk Genel Müdür Yardimcisi Mehmet Uludag:
- "Engin tecrübeleriyle bizlere daima yol gösteren emeklilerimizin yaninda olmaya devam edecegiz"

ISTANBUL (AA) - Albaraka Türk, maaslarini tasiyan emeklilere 7 bin TL’ye varan promosyon ve 3 bin TL’ye varan ödül veriyor.

Albaraka Türk'ten yapilan açiklamaya göre, günümüzde emekliler için maaslari kadar bankalarindan aldiklari promosyon da önemli bir konu haline geldi. Emeklilere olan destegini sürdüren Albaraka Türk, bu kez de promosyonlarla ilgili önemli bir adim atti. Banka, emekli maaslarini Albaraka Türk’e tasiyanlara 7 bin TL’ye kadar promosyon ve 3 bin TL’ye kadar ödül verecek. Böylece emekliler 10 bin TL’ye varan kazanç elde edebilecek.

Albaraka Türk’ün yeni emekli promosyonu kampanyasinda 3 bin 499 TL ve altindaki maaslarini tasiyanlar 4 bin 500 TL’lik promosyona hak kazanirken, 3 bin 500-7 bin 499 TL arasindaki maaslarini tasiyanlar 5 bin 500 TL’lik, 7 bin 500-9 bin 999 TL arasindaki maaslarini tasiyanlar 6 bin TL ve 10 bin TL ve üzerindeki maaslarini tasiyanlar ise 6 bin 500 TL’lik promosyona hak kazanacak.

Maaslarini tasimanin yani sira 2 adet otomatik ödeme talimati ekleyen emeklilerin promosyonlari ise 500 TL daha artacak. Albaraka Türk’ün emeklilere olan destegi promosyonla da sinirli kalmiyor. Banka, baska emeklilerin maaslarini tasimasi için referans olan emekli müsterilerine referans olduklari kisi basina 500 TL ödül veriyor. Emekliler, referans yoluyla 6 kisiye kadar referans vererek toplamda 3 bin TL’lik ödülün sahibi olabiliyor.

Maaslarini tasiyarak Albaraka Türk müsterisi olan emekliler ayni zamanda 8 bin 500’den fazla ATM agi ile tüm Yapi Kredi ve PTT ATM’lerinden ücretsiz para çekebilirken, EFT/FAST/Havale islemlerinde ücret ve kredi kartlarinda da aidat ödemiyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Albaraka Türk Genel Müdür Yardimcisi Mehmet Uludag, Emeklilerin geçmiste gösterdigi emekle bugünlerin olusturulmasinda büyük fedakarliklar gösterdigini belirterek, "Her ne kadar kendilerinin hakkini ödemekle bitiremeyecegimizi bilsek de banka olarak vefamizi göstermeye çalisiyoruz. Bugün bunu sektörün üstünde promosyon vererek gerçeklestirdik. Engin tecrübeleriyle bizlere daima yol gösteren emeklilerimizin yaninda olmaya devam edecegiz." ifadelerini kullandi.