GÜNDEM / 29 Mart 2023EkipANADOLU AJANSI

GÜNDEM / 29 Mart 2023EkipANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Kahramanmaras merkezli depremlere iliskin gelismeler takip ediliyor. (Fotografli-Görüntülü)

2- Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan, partisinin TBMM Grup Toplantisi'na katilacak.

- Cumhurbaskani Erdogan, Cumhurbaskanligi Külliyesi'nde Macaristan Cumhurbaskani Katalin Novak'i resmi törenle karsilayacak, ikili görüsme ve ortak basin toplantisinin ardindan Novak onuruna resmi aksam yemegi verecek.

(Ankara/12.00/17.00/17.15/18.30/19.15) (Fotografli-Görüntülü)

3- CHP Genel Baskani ve Millet Ittifaki cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu, partisinin MYK toplantisina baskanlik edecek, Memleket Partisi Genel Baskani ve cumhurbaskani adayi Muharrem Ince ile görüsecek.

(Ankara/14.00/17.00) (Fotografli-Görüntülü)


YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- TBMM'den

- IYI Partinin grup toplantisi yapilacak.

- Genel Kurulda, Çevre Kanunu ile Bazi Kanunlarda Degisiklik Yapilmasina Dair Kanun Teklifi görüsülecek.

(TBMM/10.30/14.00) (Fotografli-Görüntülü)


EKONOMI FINANS

1- Ticaret Bakani Mehmet Mus, OECD Istanbul Merkezi'nin açilis törenine istirak edecek.

(Istanbul/13.30) (Fotografli-Görüntülü)

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasi Baskani Sahap Kavcioglu, Cumhuriyet'in 100. yili ve Ankara Sanayi Odasinin 60. yili etkinlikleri kapsaminda Ulus'taki eski Meclis binasinda yapilacak ASO mart ayi meclis toplantisina katilacak.

(Ankara/10.00) (Fotografli-Görüntülü)


DÜNYA DIPLOMASI

1- Ingiltere Krali 3. Charles, üç gün sürecek Almanya ziyaretine baslayacak. Kral Charles, Almanya Cumhurbaskani Frank-Walter Steinmeier tarafindan askeri törenle karsilanacak.

(Almanya) (Fotografli-Görüntülü)


SPOR

1- Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasina, Beyçimento Bandirmaspor-Bodrumspor ve Çaykur Rizespor-Manisa FK maçlariyla devam edilecek.

(Balikesir/13.30/Rize/16.00) (Fotografli)

2- TFF 2. Lig gruplarinda 29. hafta mücadelesi baslayacak.

3- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasinda, Fenerbahçe Beko, Ispanya'nin Real Madrid takimiyla deplasmanda karsilasacak.

(Madrid/21.45) (Fotografli)

4- Basketbol 7Days Avrupa Kupasi'nin 18'inci ve normal sezonun son hafta mücadelesinde, B Grubu'nda Türk Telekom, Karadag'in Buducnost VOLI ekibini konuk edecek.

(Ankara/20.00) (Fotografli)

5- Voleybol Erkekler CEV Sampiyonlar Ligi'nin yari final ilk maçinda Halkbank, Polonya'nin Jastrzebski Wegiel takimiyla karsilasacak.

(Ankara/19.00) (Fotografli)

6- 2. Artistik Cimnastik Gençler Dünya Sampiyonasi Türkiye'nin ev sahipliginde baslayacak; sampiyonanin ilk gününde erkekler bireysel alet elemeleri ve takim finali yapilacak.

(Antalya/09.30) (Fotografli)


***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.