Fotograf sanatçisi Ozan Sagdiç'in Ankara temali fotograflarindan olusan sergi ziyaretçilerini agirliyorIsa Toprak

Fotograf sanatçisi Ozan Sagdiç'in Ankara temali fotograflarindan olusan sergi ziyaretçilerini agirliyorIsa Toprak

ANKARA (AA) - Fotograf sanatçisi Ozan Sagdiç'in Ankara temali fotograflarindan olusan "Kültür ve Sanat Yolunda Ozan Sagdiç Fotograflari Sergisi" ziyaretçilerini agirliyor.

Baskent Kültür Yolu Festivali kapsaminda CSO Ada Ankara Tarihi Salon Fuaye Alani'ndaki sergide, Sagdiç'in objektifinden Ankara'nin kültür ve sanat hayatina katkisi olan bazi isimlerin portreleriyle baskentin degisen manzaralarini aktaran fotograflari yer aliyor.

Sergiye iliskin AA muhabirine açiklamalarda bulunan Sagdiç, fotograf sanatçisi olarak son 60 yillik sürede Ankara'nin kültür ve sanat tarihini izledigini anlatti.

"Profesyonel disiplin içinde amatörlügümü sürdüren bir fotograf sanatçisiyim." diyen Sagdiç, "Burada 25 kadar Ankara'nin kültür ve sanatina hizmet vermis, o yolu dösemis insanlarin portreleri var, bunlar çok degerli insanlar." ifadelerini kullandi.

Sagdiç, ziyaretçilerini agirlayan sergide Ankara'nin degisen manzaralarini gösteren 20'yi askin fotografin da bulundugunu belirterek, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin sayisinin artmasini diledi.