Fenerbahçe'de milli kaleci Altay Bayindir için imza töreni düzenlendiEmre Dogan- Altay Bayindir: - "Dört yil daha bu büyük camia ile birlikte sahada mücadele verecegim için çok mutluyum" - Kulüp Baskani Ali Koç: - "Altay'in; hem Fenerbahçe'de sembol hem de Türk futbolunda örnek bir sporcu ve kisilik olmaya devam edeceginden hiçbir süphem yok"

Fenerbahçe'de milli kaleci Altay Bayindir için imza töreni düzenlendiEmre Dogan- Altay Bayindir:
- "Dört yil daha bu büyük camia ile birlikte sahada mücadele verecegim için çok mutluyum"
- Kulüp Baskani Ali Koç:
- "Altay'in; hem Fenerbahçe'de sembol hem de Türk futbolunda örnek bir sporcu ve kisilik olmaya devam edeceginden hiçbir süphem yok"

ISTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, sözlesmesi 4 yil uzatilan milli kaleci Altay Bayindir için imza töreni düzenledi.

Sari-lacivertli kulüpten yapilan açiklamaya göre, Ülker Stadi'nda gerçeklestirilen törende 24 yasindaki file bekçisi ile Fenerbahçe Baskani Ali Koç açiklamalarda bulundu.

Sözlesmesini uzatmaktan duydugu mutlulugu dile getiren Altay Bayindir, "Çok duygu yüklü bir an. 2019'da camiaya gelmistim. O zamanki duygularim bambaskaydi. Su anda daha farkli olgunlukta, duygu ve düsünceler içerisindeyim. Dört yil daha bu büyük camia ile birlikte sahada mücadele verecegim için çok mutluyum." ifadelerini kullandi.

2019'dan beri forma giydigi Fenerbahçe'de çok güzel anilar biriktirdiginin altini çizen milli kaleci, "Insallah gelecek 4 yil, geçmiste biraktigim 4 yildan daha güzel, keyifli, mutlu ve huzurlu geçer. Burada iyisiyle kötüsüyle, acisiyla tatlisiyla çok güzel seyler yasadim. Dört yil agizdan bir anda çikabiliyor ama bu dört yilin içinde yasanmis pek çok sey var. Insallah hep güzelliklerle, mutluluklarla, taraftarimizla iç içe, camiamizin bütün ve beraber oldugu 4 yil yasarim. Farkli duygular içindeyim, çok fazla tarif edilip kelimelere dökülebilecek seyler degil. Çok mutluyum. Insallah saglikli bir sekilde 4 yil daha hep birlikte geçiririz." seklinde görüs belirtti.


- Ali Koç: "Altay'in ailesine ve sevdiklerine hayirli ugurlu olsun"


Sari-lacivertli kulübün baskani Ali Koç, Altay Bayindir'in Türk futbolunda örnek bir sporcu olmaya devam edecegini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Camiamiza, Altay'a, Türk futboluna, Altay'in ailesine ve sevdiklerine hayirli ugurlu olsun. Biraz geç kaldik ama sonunda 4 sene imzaladik. Önümüzdeki 4 sene içinde neler olur, artik zaman gösterecek. Bildigim bir sey var ki Altay'in; hem Fenerbahçe'de sembol hem de Türk futbolunda örnek bir sporcu ve kisilik olmaya devam edeceginden hiçbir süphem yok. Allah hem Altay'in hem de camiamizin her daim yolunu açik etsin."