Gençlerbirligi'nde kadin futbolunun merkezi olma çalismalariHalil Ibrahim Avsar- Baskent ekibinin yönetim kurulu üyesi Erdem Göktürk: "Her geçen gün büyüyen, düzenli çalisan altyapimiz ile yakin gelecekte kadin futbolunun önemli merkezlerinden birisi Gençlerbirligi olacak"

Gençlerbirligi'nde kadin futbolunun merkezi olma çalismalariHalil Ibrahim Avsar- Baskent ekibinin yönetim kurulu üyesi Erdem Göktürk:
"Her geçen gün büyüyen, düzenli çalisan altyapimiz ile yakin gelecekte kadin futbolunun önemli merkezlerinden birisi Gençlerbirligi olacak"

ANKARA (AA) - Gençlerbirligi Kulübünün kadin futbol takimi ve amatör branslardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdem Göktürk, "Her geçen gün büyüyen, düzenli çalisan altyapimiz ile yakin gelecekte kadin futbolunun önemli merkezlerinden birisi Gençlerbirligi olacak." dedi.

Baskent ekibinin kurulusunun 100. yilinda ilk kez sahalara çikan ve bu sezon Kadinlar 3. Ligi'nde mücadele eden Gençlerbirligi Kadin Futbol Takimi, oynadigi iki karsilasmadan birer galibiyet ve maglubiyetle ayrildi.

Kulüpten yapilan açiklamada görüslerine yer verilen Erdem Göktürk, kendi yetistirdigi oyuncularla ilerleyecek kadin futbol programi planladiklarini vurgulayarak, "A takimimizin açtigi yoldan ilerleyecek altyapi takimlarimiz da çalismalarina devam ediyor. Gençler Türkiye Sampiyonasi'nda mücadele edecek kadromuz zaten takimimizda da oynuyor. Yerel olarak gerçeklesmesi planlanan yildizlar ve küçükler ligleri için hazirlaniyoruz. Her geçen gün büyüyen, düzenli çalisan altyapimiz ile yakin gelecekte kadin futbolunun önemli merkezlerinden birisi Gençlerbirligi olacak." ifadelerini kullandi.

Kirmizi-siyahli ekibin antrenörlerinden Deniz Çiftci ise Gençlerbirligi Kadin Futbol Takimi'nin profesyonel bir ligde yer almasi karsisinda iyi etkilesimler aldiklarini belirtti. Takimin yas ortalamasinin 17 olduguna isaret eden Çiftci, tecrübe kazandikça takimin daha iyiye gidecegini kaydetti.