Corendon Airlines ile AFI KLM E&M is birligi büyüyerek devam ediyorMuhammet Emin Horuz- Corendon Airlines'in kurucu ortagi ve CEO'su Yildiray Karaer: - "Bakim hizmetleri konusunda büyüyerek devam eden is birligimizin teknik kalitesinin ötesinde AFI KLM E&M tarafindan sunulan samimi ve dogrudan iliskiyi takdir ediyoruz"

Corendon Airlines ile AFI KLM E&M is birligi büyüyerek devam ediyorMuhammet Emin Horuz- Corendon Airlines'in kurucu ortagi ve CEO'su Yildiray Karaer:
- "Bakim hizmetleri konusunda büyüyerek devam eden is birligimizin teknik kalitesinin ötesinde AFI KLM E&M tarafindan sunulan samimi ve dogrudan iliskiyi takdir ediyoruz"

ISTANBUL (AA) - Corendon Airlines, Boeing 737 uçaklarindan olusan filosunun motor bakim destegi için AFI KLM E&M ile 2019'da yaptigi sözlesmenin kapsamini yeni bir anlasmayla genisletti.

Corendon Airlines'tan yapilan açiklamaya göre, Corendon Airlines'in uzun süredir birlikte çalistigi bakim hizmetleri is ortagi AFI KLM E&M, hava yolunun filosunda bulunan 6 adet CFM56-7B motorun bakimindan sorumlu olacak.

Motorlardan ikisi Corendon'un Türkiye filosundaki uçaklarda hizmet verirken, diger dördü ise Malta'daki istiraki Corendon Airlines Europe filosunda kullaniliyor. Motorlarin bakimlari, gelecek birkaç ay içinde AFI KLM E&M'nin Amsterdam'daki motor atölyesinde gerçeklestirilecek.

Dünya çapinda çok sayida hava yoluna ve operatöre hizmet veren AFI KLM E&M, CFM56-7B motorlari için dünyanin önde gelen bakim hizmetleri saglayicilarindan biri.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen Corendon Airlines'in kurucu ortagi ve Üst Yöneticisi (CEO) Yildiray Karaer, "Bakim hizmetleri konusunda büyüyerek devam eden is birligimizin teknik kalitesinin ötesinde, AFI KLM E&M tarafindan sunulan samimi ve dogrudan iliskiyi takdir ediyoruz. AFI KLM E&M'in uzmanlari neyin mümkün olup olmadigi konusunda her zaman çok netti, bu da operasyonlarimizi güvenilir kilmak için gerekli olan seffafligi sagladi." ifadelerini kullandi.

KLM E&M Baskan Yardimcisi Ton Dortmans da "Corendon Airlines filosunun güvenligine katkida bulunmak bizim için bir onur. Ekiplerimiz, Corendon Airlines'i iyi taniyor. Corendon Airlines'in yeni uçaklarinin ihtiyaçlarina uygun olarak hazirlanmis kapsamli bir anlasma imzalamak bizi oldukça heyecanlandirdi." degerlendirmesinde bulundu.