Aytemiz’den bayram öncesinde seyahate çikacaklar için araç kiralama firsatiSibel Morrow

Aytemiz’den bayram öncesinde seyahate çikacaklar için araç kiralama firsatiSibel Morrow

ANKARA (AA) - Aytemiz ve araç kiralama platformu Miniyol’un is birligi ile Aytemiz Vaay kullanicilari araç kiralamalarinda yüzde 10 indirimli seyahat edecek.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, halihazirda yüzde 3 indirimle, araçlarindan inmeden, hizli ve temassiz bir sekilde akaryakit alabilen Aytemiz Vaay kullanicilari, bu is birligi kapsaminda ayrica araç kiralarken de indirim kazanma imkanina sahip olacak.

10 Nisan’da baslayan kampanya 10 Temmuz 2023’e kadar devam edecek. Aytemiz Vaay kullanicilari, mobil uygulama üzerinden alacaklari kodu Miniyol’daki “kupon kodu” alanina girerek araç kiralamalarinda aninda yüzde 10 indirim kazanacak.

Kampanya kapsaminda Miniyol kullanicilari da Aytemiz Vaay avantajlarindan faydalanabilecek. Miniyol tarafindan paylasilan kodu, Aytemiz Vaay mobil uygulamasinda bulunan “katilim kodu” alanina girerek yüzde 3’e varan indirimle akaryakit alabilecekler.

Aytemiz Vaay uygulamasi, Lastikborsasi.com ve Miniyol gibi markalarla is birligi yaparak kullanicilarina özel firsatlar sunuyor. Ayrica esnek Vaay alt yapisi sayesinde Hepsiburada, Is Bankasi (Pazarama), Arabam.com ve Plodsi gibi kurumlarin müsterilerine online akaryakit satis hizmeti saglaniyor.