Boluspor, Bodrumspor galibiyetine odaklandiZafer Göder- Dyorex Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer:"Bodrumspor'u yenmemiz halinde play-off için yine çok iddiali bir noktaya geliyoruz"

Boluspor, Bodrumspor galibiyetine odaklandiZafer Göder- Dyorex Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer:"Bodrumspor'u yenmemiz halinde play-off için yine çok iddiali bir noktaya geliyoruz"

BOLU (AA) - Spor Toto 1. Lig takimlarindan Dyorex Boluspor'un teknik direktörü Muzaffer Bilazer, 7 Nisan'da sahalarinda karsilasacaklari Bodrumspor'u yenmeleri halinde play-off için iddiali duruma geleceklerini söyledi.

Bolu ekibi, Bodrumspor maçinin hazirliklarini yaptigi antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Muzaffer Bilazer koordinesinde kulübün Karaçayir Mahallesi'nde bulunan tesislerinde gerçeklesen ve yaklasik 1,5 saat süren antrenmanda teknik ve taktik agirlikli çalisma gerçeklestirildi.

- "Kazanmamiz gereken bir maç"

Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, gazetecilere yaptigi açiklamada, Yilport Samsunspor maçini 5-1 kaybettiklerini hatirlatarak, "Samsunspor maçini kazanmayi çok istiyorduk. Sadece puan olarak degil, mental ve psikolojik açidan da bizi çok yukariya çekecek bir maçti." dedi.

Bilazer, play-off hedefleri dogrultusunda Bodrumspor'u yenmek istedikleri dile getirerek, "Kazandigimiz takdirde Bodrum'u siralamada altimiza aliyoruz. Play-off için yine çok iddiali bir noktaya geliyoruz. Fikstür olarak da avantajlarimiz var. Takimdan oldukça memnunun. Bazi konularda eksik oldugumuz noktalar da var. Bunlarin üzerine çalisiyoruz. Bodrum maçini kazandiktan sonra yolumuza ayni sekilde devam edecegiz." diye konustu.

Bodrumspor'un önemli ve güçlü bir takim olduguna isaret eden Bilazer, "Geçen sene alt ligden gelen oyuncularin bu seneki performansini oldukça yukari çeken bir takim. Devre arasi kadrolarina 2-3 önemli oyuncu kattilar. Bodrumspor'un gücü ve bu seneki basarisina saygi duyarak, saha içerisinde kendi dogrularimizi daha fazla yaparak kazanmamiz gereken bir maç. Kazanacagimizi da düsünüyorum." ifadelerini kullandi.