Samsun'da 4 bin metrekare kapali alana sahip dis hastanesi hizmete giriyorIlyas Gün

Samsun'da 4 bin metrekare kapali alana sahip dis hastanesi hizmete giriyorIlyas Gün

SAMSUN (AA) - Samsun'da, Saglik Bakanliginin dis sagligi alanindaki üç önemli yatirimindan biri olan 4 bin metrekare kapali alana sahip Çarsamba Agiz ve Dis Sagligi Merkezi'nin, 17 Nisan Pazartesi günü hizmete girecegi bildirildi.

Samsun Saglik Müdürü Muhammet Ali Oruç, yaptigi açiklamada, Saglik Bakanliginin Samsun'daki yatirimlarinin hiz kesmeden devam ettigini belirtti.

Samsun'un Sehir Hastanesi, ilçe devlet hastaneleri ve birinci basamak saglik tesisleri gibi önemli projelerin yaninda dis sagligi alaninda da birçok yatirima ev sahipligi yaptigini söyleyen Oruç, "Bu projelerden Canik Agiz ve Dis Sagligi Merkezi'mizi ocak ayinda hizmete açtik. 50 ünitli Bafra Agiz ve Dis Sagligi Hastanemizde açilis için gün sayiyoruz. 27 Ünitli Çarsamba Agiz ve Dis Sagligi Merkezimizi ise artik tamamladik ve saglik tesisimizi 17 Nisan tarihinde insallah halkimizin hizmetine açiyoruz." dedi.

Oruç, hastane yöneticileriyle birlikte son düzenlemeleri yaptiklarini anlatarak sunlari kaydetti:

"Ünitelerimiz ve bekleme alanlarinda yer alacak oturma gruplarimiz hazir. Son rötuslar ve detayli temizlik yapildiktan sonra merkezimiz açilisa hazir olacak. Çarsamba ve Bafra’daki dis sagligi tesislerimizin hizmete girmesiyle halkimiz yasadigi yerde tedavisini tamamlayabilecek ve merkezlerimizin hasta kabulü sayesinde Samsun Agiz ve Dis Sagligi Hastanemizin yükünü de azaltacagiz. 12 milyon 725 bin liralik yatirimla 17 Nisan’da hizmete girecek ve 4 bin metrekare kapali alana sahip olacak dis sagligi merkezimizin bölgemize ve Çarsamba'miza hayirli olmasini temenni ediyorum."