Antalyaspor Baskani Gülel, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Böcek'i ziyaret ettiSüleyman Elçin- Baskan Sabri Gülel: "Ben profesyonel tarafta Antalyaspor'u bir anonim sirket mantigi ile yönetmek istiyorum"

Antalyaspor Baskani Gülel, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Böcek'i ziyaret ettiSüleyman Elçin- Baskan Sabri Gülel:
"Ben profesyonel tarafta Antalyaspor'u bir anonim sirket mantigi ile yönetmek istiyorum"

ANTALYA (AA) - Antalyaspor Kulübü Baskani Sabri Gülel, Antalyaspor'u bir anonim sirket mantigi ile yönetmek istedigini söyledi.

Gülel, kulübün futbol sorumlusu Nuri Sahin ve kulüp genel müdürü Adem Kart ile Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Gülel, Baskan Böcek'in destegini her zaman yakindan hissettiklerini söyledi. Kendi yönetimleri içerisinde bir degisiklige gittiklerini belirten Gülel, "Ben profesyonel tarafta Antalyaspor'u bir anonim sirket mantigi ile yönetmek istiyorum. Ayni ekiple devam ediyoruz. Görevimize basladik. Farkli bir anlayisla, farkli bir tarz ile sehrimizin markasi olan Antalyaspor'u en iyi yerlere getirmek için çalisacagiz." dedi.

Baskan Böcek de Gülel'e ve yönetimine görevinde basarilar diledi. Antalyaspor'un kent için önemine dikkati çeken Böcek, "Sizlerin her zaman yaninizdayim. Antalyaspor için yapilmasi gereken ne varsa yapacagiz." diye konustu.

Antalyaspor'u evi gibi gördügünü belirten Nuri Sahin de "Burayi çok seviyorum. Elimizden geldigi kadari ile iyi günde kötü günde Antalyaspor için neler yapabiliriz diye sabah aksam çalisiyoruz. Baskan Böcek'in destegini her zaman yanimizda hissediyoruz. Antalyaspor'u en iyi yerlere getirmek çabaliyoruz." ifadelerini kullandi.