Bakan Isikhan, Zonguldak'ta partililerle bulustu:Emre Ayvaz,Gökhan Yilmaz,Ömer Faruk Cebeci- "Türkiye'yi sözde ekonomik krizlerle yolundan döndürmeye çalisanlarin manipülatif söylemlerine karsi her yil yatirimlarimizi artirmaya devam ediyoruz. Üstelik bunu son yillarda karsilastigimiz afetlerin, salginlarin, küresel finansal krizlerin olumsuz etkilerine ragmen gerçeklestiriyoruz" - "Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. Ülkemizi il il, ilçe ilçe gönül belediyeciligiyle bulusturabilmemiz için çok ön

Bakan Isikhan, Zonguldak'ta partililerle bulustu:Emre Ayvaz,Gökhan Yilmaz,Ömer Faruk Cebeci- "Türkiye'yi sözde ekonomik krizlerle yolundan döndürmeye çalisanlarin manipülatif söylemlerine karsi her yil yatirimlarimizi artirmaya devam ediyoruz. Üstelik bunu son yillarda karsilastigimiz afetlerin, salginlarin, küresel finansal krizlerin olumsuz etkilerine ragmen gerçeklestiriyoruz"
- "Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. Ülkemizi il il, ilçe ilçe gönül belediyeciligiyle bulusturabilmemiz için çok ön

ZONGULDAK (AA) - Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan, "Türkiye'yi sözde ekonomik krizlerle yolundan döndürmeye çalisanlarin manipülatif söylemlerine karsi her yil yatirimlarimizi artirmaya devam ediyoruz. Üstelik bunu son yillarda karsilastigimiz afetlerin, salginlarin, küresel finansal krizlerin olumsuz etkilerine ragmen gerçeklestiriyoruz." dedi.

Temaslari kapsaminda Zonguldak'a gelen Bakan Isikhan, Valiligi ziyaret etti. Valilik seref defterini imzalayan Isikhan, Vali Osman Hacibektasoglu'ndan kentteki çalismalara iliskin bilgi aldi.

Daha sonra AK Parti Il Baskanligi'nda partililerle bulusan Isikhan, 13 Eylül'de Karadeniz Eregli'deki Türkiye Taskömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi maden ocaginda meydana gelen göçükte hayatini kaybeden Ramazan Yildirim'a Allah'tan rahmet diledi, yaralanan çalisanlara geçmis olsun dileklerini ifade etti.

Bakanlik olarak olayin hemen akabinde ilgili müfettisleri incelemeleri yapmalari için görevlendirdiklerini belirten Isikhan, "Tekrarini yasamamak dilegiyle Rabbim ülkemizi her türlü kazadan ve afetten korusun." diye konustu.???????

Isikhan, gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlayarak, "Topraklarimizi kanlariyla sulayarak bizlere vatan kilan tüm sehitlerimizi ve ahirete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bagimsizligimiz için gözünü kirpmadan gögsünü düsmana siper eden gazilerimize de esenlikler diliyorum. Güvenlik güçlerimiz operasyonlarda mücadele verirken bizler de siyasette, bürokraside, sahada ülkemiz için durmaksizin çalismaya, mücadele etmeye devam ediyoruz." dedi.

Gencinden yaslisina, kadinindan erkegine, yediden yetmise 85 milyon vatandasin her bir ferdinin, kabiliyeti ölçüsünde "Türkiye Yüzyili" yolundaki kutlu yürüyüse katkida bulunabilecegini düsündügünü dile getiren Isikhan, "Cumhurbaskani'mizin liderliginde 2002'de yola çikarken buna inandik ve buna güvendik. Cumhurbaskani'miz, 'Hiç kimse geride kalmayacak.', 'Kimse kendini dislanmis ya da disarida hissetmeyecek.', 'Biz milletimizle milletimiz için geliyoruz.' dedi ve 21 yildir bu çizgimizi hiç bozmadik. Bunun en net kaniti, yillardir 'Yaparsa AK Parti yapar.' diyen halkimizin açik beyanidir." degerlendirmesinde bulundu.

- "AK Parti milletin partisidir"

Isikhan, her genel ve yerel seçimde, her kalkinma döneminde yukari çektikleri çitanin üzerine çikmanin gayreti içinde olduklarini, adeta kendi kendileriyle yaristiklarini, Türkiye Yüzyili vizyonunun da böyle bir anlayisin eseri oldugunu, artik yüzyillik planlar yapan bir Türkiye oldugunu dile getirdi.

AK Parti'nin, referanslarini kadim degerlerden aldigini, birlik suurunu sanli tarihten, inançtan, haktan ve adaletten alan bir sivil toplum hareketi oldugunu söyleyen Isikhan, 2001'den bugüne bu hayali, bu ideali, her zaman diri tutarak sürekli yenilenerek milletin umudu oldugunu ve olmaya da devam edecegini vurguladi.

Isikhan, hükümetin bu motivasyonunu milletin duasindan, desteginden, teveccühünden aldigini belirterek, girdigi her seçimden zaferle çikmasinin arkasinda bu gücün oldugunu ifade etti.

Yeni bir demokrasi sinavinin arifesinde olduklarina isaret eden Isikhan, "Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. Ülkemizi il il, ilçe ilçe gönül belediyeciligiyle bulusturabilmemiz için çok önemli bir firsat karsimizda. Ne yazik ki yillarca AK belediyecilikten mahrum kalmis, insana yakisir hizmetlerle bulusamamis ilçelerimiz var. Insallah bu seçimde hepsini partimizin sosyal devlet anlayisiyla bulusturacagiz." dedi.

Isikhan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in halkiyla her firsatta hemhal oldugunu dile getirerek, "AK Parti, milletin partisidir. AK Parti, milletin ta kendisidir. AK Parti, Sayin Cumhurbaskani'mizin liderliginde kuruldugundan beri asla koltugunda oturan, milletinden uzak duran, halkimiza tepeden bakan bir parti olmadi. AK Parti, seçimden seçime degil, her gün milletle birlikte olan bir parti. Iste bu sebeple 'milli irade' diyoruz. Iste bu sebeple 'gönül belediyeciligi' diyoruz." ifadesini kullandi.

Bakan Isikhan, milli iradenin, ileri demokrasi, gelisme ve kalkinma oldugunu, bu sebeple kalkinmaya, üretime, çalisma hayatina, nitelikli is gücü yetistirmeye ve istihdami artirmaya yönelik politikalarla destek verdiklerini söyledi.

- "Zonguldak'a 21 yilda 66 milyar lirayi askin yatirim yaptik"

Zonguldak'in, Türkiye'nin kömür ve çelik üretimine öncülük eden çalisma disipliniyle örnek bir sehir oldugunu belirten Isikhan, "Zonguldak'a 21 yilda egitimden sagliga, sosyal politikalardan çalisma hayatina kadar 66 milyar lirayi askin yatirim yaptik. Bakanligimiz özelindeki yatirim miktarimiz ise 3 milyara yaklasmis durumdadir. Sehrimizde 2023 Mayis ayi itibariyla yaklasik 149 bin aktif sigortali vatandasimiz bulunuyor." diye konustu.

Vatandaslara yeni is imkanlari saglamak ve is tecrübesi edindirmek amaciyla uyguladiklari aktif isgücü programlarindan son 21 yilda yaklasik 40 bin Zonguldakli vatandasin yararlandigini dile getiren Isikhan, toplum yararina programlardan yararlanan kisi sayisinin ise 3 bin 500'ü astigini söyledi.

Isikhan, bugüne kadar tesvikler kapsaminda Zonguldak'in kalkinmasina destek saglayan 11 bini askin isverene toplam 2,26 milyar lira destekte bulunduklarini belirterek, "Türkiye'yi sözde ekonomik krizlerle yolundan döndürmeye çalisanlarin manipülatif söylemlerine karsi her yil yatirimlarimizi artirmaya devam ediyoruz. Üstelik bunu son yillarda karsilastigimiz afetlerin, salginlarin, küresel finansal krizlerin olumsuz etkilerine ragmen gerçeklestiriyoruz. Bizler her kosulda ülkemizin gelecegini insa eden, üretimin ve istihdamin yegane kaynagi isçi, isveren ve esnafimizin yaninda olduk, yaninda olmaya da devam edecegiz." dedi.

Bakan Isikhan, 2019 yerel seçimlerinde oldugu gibi 2024 yerel seçimlerinde de kenti partilerinin hizmet anlayisiyla yeniden bulusturacaklarini, AK Parti davasina gönül verenlerle çalmadik kapi birakmayacaklarini söyledi.

Yollarinin uzun ve mesakkatli, yüklerinin agir, sorumluluklarinin büyük oldugunu ifade eden Isikhan, "Rabbim milletimize hizmet ugruna çiktigimiz bu kutlu yolda bizleri muvaffak kilsin." diye konustu

Bakan Isikhan'a ziyaretlerinde AK Parti Zonguldak milletvekilleri Muammer Avci ve Ahmet Çolakoglu, Belediye Baskani Ömer Selim Alan ile AK Parti Il Baskani Mustafa Çaglayan eslik etti.