vivo, turkuaz mavisi V25 5G modelini satisa sunduErgin Garip- Söz konusu modelin turkuaz mavisi renk seçenegi, teknoloji magazalari ve vivo’nun online magazasinda 14 bin 999 TL'den satin alinabiliyor

vivo, turkuaz mavisi V25 5G modelini satisa sunduErgin Garip- Söz konusu modelin turkuaz mavisi renk seçenegi, teknoloji magazalari ve vivo’nun online magazasinda 14 bin 999 TL'den satin alinabiliyor

ISTANBUL (AA) - vivo, 2022 sonlarinda Türkiye’deki kullanicilariyla bulusturdugu akilli telefonu V25 5G’nin Akdeniz sahillerinden esinlenilerek üretilen "turkuaz mavisi" renk seçenegini satisa sundu.

vivo açiklamasina göre, tasarimi, yüksek performansli ve enerji tasarruflu donanimla güçlendirilmis kamerasiyla büyük begeni toplayan V25 5G, okyanus ve denizlerdeki huzuru yansitan yeni turkuaz mavisi rengi ile Akdeniz sahillerini özleyen tasarim tutkunlarinin yeni tercihi olacak.

Turkuaz mavisi V25 5G’nin arka kapagi, florit AG cam sayesinde günes isinlarina ve UV isiginda renk degistirerek orijinal renginden koyu okyanus mavisi rengine dönüsüyor.

Fotograf ve video ile kendini ifade eden kullanicilar için özel olarak tasarlanan vivo V25 5G, sik ve zarif tasarimi ile kullanicilarla bulusuyor. V25 5G, yüksek enerji verimliligi oranina ve yüksek kapasiteye sahip güçlü islemcisi, sogutma teknolojisi ve hizli sarj yetenekleri ile kullanicilara uzun ömürlü ve sorunsuz bir telefon deneyimi sunuyor.

V25 5G Turkuaz Mavisi, teknoloji magazalari ve vivo’nun online magazasinda 14 bin 999 TL fiyat ile satisa sunuldu. vivo, V25 5G modeli için kullanicilara 2 yil boyunca android güncellemelerini alma, 3 yil boyunca da güvenlik güncelleme garantisi sunuyor.

Tüketiciler V25 5G’yi myvivoshop.com üzerinden satin almalari halinde 2 yillik standart garantiye ek olarak 1 yil üretici garantisi ile toplam 3 yil garanti hakkina da sahip oluyor.

- Enerji tasarrufu ve yüksek performans özellikleriyle dikkati çekiyor

8GB RAM + 8GB genisletilmis RAM'e ve yüksek enerji verimlilik oranina sahip MediaTek Dimensity 900 islemcili V25 5G, çesitli uygulamalar arasinda çoklu görevleri sorunsuz bir sekilde yerine getiriyor.

Telefon bu özellikleriyle kullanicilara oyun oynarken kesintisiz ve akici bir deneyim imkani da sunuyor. 4500mAh pili 44W Flas Sarj destegi ile V25 5G, 15 dakikada yüzde 35, 30 dakika içinde yüzde 61, 63 dakikada yüzde 100 sarj oluyor.

Yükseltilmis OIS (Optic Image Stabilisation-Optik Görüntü Sabitleme), EIS özelliklerine sahip 64MP OIS ultra algilamali arka kamera ve 8MP genis açili kamera ile donatilmis V25 5G, sundugu görüntüleme deneyimi ile kullanicilarin yüksek kalitede süper genis açili kareleri kolaylikla yakalamalarini sagliyor.