Elazığ’da 4 metrelik devasa yılan

Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir ağacın üzerindeki yaklaşık 4 metrelik yılanı görenler neye uğradıklarını şaşırdı. Ağacın üzerindeki devasa yılan, görenleri hayretler içerisinde bıraktı.Alacakaya ilçesi Gürçubuk köyünde yaşayan bir vatandaş, ağacın üzerinde yaklaşık 4 metrelik bir yılan gördü. Bunun üzerine vatandaş, yaklaşık 4 metre uzunluğundaki yılanı cep telefonu ile görüntüledi. Ağacın üzerindeki devasa yılan, görenleri hayretler içerisinde bırakırken, dev yılanın avlanmak için ağaç üzerine çıktığı belirtildi. Yılan, bir süre sonra gözden kayboldu.

Elazığ’da 4 metrelik devasa yılan
Elazığ’da 4 metrelik devasa yılan

Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir ağacın üzerindeki yaklaşık 4 metrelik yılanı görenler neye uğradıklarını şaşırdı. Ağacın üzerindeki devasa yılan, görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

Alacakaya ilçesi Gürçubuk köyünde yaşayan bir vatandaş, ağacın üzerinde yaklaşık 4 metrelik bir yılan gördü. Bunun üzerine vatandaş, yaklaşık 4 metre uzunluğundaki yılanı cep telefonu ile görüntüledi. Ağacın üzerindeki devasa yılan, görenleri hayretler içerisinde bırakırken, dev yılanın avlanmak için ağaç üzerine çıktığı belirtildi. Yılan, bir süre sonra gözden kayboldu.