Yekta Kurtulus, eski takimi Galatasaray'i sampiyonluga yakin görüyorAli Balli- Bodrumsporlu orta saha oyuncusu Yekta Kurtulus: - "Galatasaray rekoru hak eden bir oyun oynuyor. Rekoru hak eden bir takim var. Yönetim olarak da çok büyük bir yükün altina girdiler. Insallah mali olarak bu yükün altindan kalkarlar. Bir Galatasaray taraftari olarak sampiyonluk gelirse de mutlu olurum"

Yekta Kurtulus, eski takimi Galatasaray'i sampiyonluga yakin görüyorAli Balli- Bodrumsporlu orta saha oyuncusu Yekta Kurtulus:
- "Galatasaray rekoru hak eden bir oyun oynuyor. Rekoru hak eden bir takim var. Yönetim olarak da çok büyük bir yükün altina girdiler. Insallah mali olarak bu yükün altindan kalkarlar. Bir Galatasaray taraftari olarak sampiyonluk gelirse de mutlu olurum"

MUGLA (AA) - ALI BALLI - Galatasaray'in eski futbolcularindan Bodrumsporlu orta saha oyuncusu Yekta Kurtulus, sari-kirmizili ekibin rekoru hak eden bir futbol sergiledigini söyledi.

Futbola Izmirspor'da baslayan 37 yasindaki Yekta Kurtulus, Kasimpasa, Galatasaray, Sivasspor, Antalyaspor ve Altay'da forma giydikten sonra simdi TFF 1. Lig temsilcisi Bodrumspor için ter döküyor.

Kurtulus, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Bodrumspor'da forma giymekten mutlu oldugunu kaydetti.

Takimin iki haftadir son dakikalarda yenilen gollerle puan kaybetmesine deginen Kurtulus, "Lige sampiyonluk veya play-off hedefiyle baslamadik. Ancak iyi giden sonuçlardan sonra herkesin hedefi yükseldi. Bunda ilk yariyi üçüncü bitirmemizin de etkisi var. Alinan maglubiyetler bizi ve taraftarlari yaraliyor. Bunun altindan kalkabilecek bir takimiz." dedi.

Galatasaray'dan sonra 2015'te Sivasspor'a transferinin kendisi için hata oldugunu anlatan Kurtulus, "Sivasspor inanilmaz düzgün bir kulüp. Su anda Türkiye'de en dogru yönetilen kulüplerden bir tanesi. Ancak yapi olarak, sehir olarak bana uymadi. Sonrasinda yine Antalya'da güzel bir sezon geçirdim. Altay'dan sonra da proje takimi olarak Ali Safak Öztürk ile birlikte Bodrumspor'a geldik." diye konustu


- "Galatasaray rekoru hak eden bir oyun oynuyor"

Süper Lig'de lider konumda bulunan eski takimi Galatasaray'in bu sezon iyi bir kadro olusturdugunu dile getiren tecrübeli oyuncu, çok kaliteli oyuncular geldigine dikkati çekti.

Galatasaray'in galibiyet serisi (14) rekorunu hak ettigini belirten Kurtulus, sözlerini söyle tamamladi:

"Kasimpasa maçini saymayarak söylüyorum, Galatasaray rekoru hak eden bir oyun oynuyor. Rekoru hak eden bir takim var. Yönetim olarak da çok büyük bir yükün altina girdiler. Insallah mali olarak bu yükün altindan kalkarlar. Bir Galatasaray taraftari olarak sampiyonluk gelirse de mutlu olurum. Galatasarayli her oyuncunun jübileyi burada yapma hedefi olur. Böyle bir maç beni tabii ki mutlu eder. Benim Galatasaray'dan ayrilma nedenim farkli. Bu konuya futbolu biraktiktan sonra girecegim. Çünkü birçok kisiyi ilgilendiren bir konu. Orada farkli mevzular vardi."