Venezuela Devlet Baskani Maduro, Cumhurbaskani Erdogan'in Göreve Baslama Töreni'nin görüntülerini paylastiSinan Dogan

Venezuela Devlet Baskani Maduro, Cumhurbaskani Erdogan'in Göreve Baslama Töreni'nin görüntülerini paylastiSinan Dogan

BOGOTA (AA) - Venezuela Devlet Baskani Nicolas Maduro, sosyal medya hesabindan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in Cumhurbaskanligi Külliyesi'nde düzenlenen "Göreve Baslama Töreni"ni ve Türkiye'den görüntüler paylasti.

Maduro, Twitter hesabindan paylastigi klipte, Cumhurbaskanligi Külliyesi'nde düzenlenen törene, Ankara ve Istanbul'dan görüntülere yer verdi.

Cumhurbaskani Erdogan'in tören sirasinda Devlet Baskani Maduro'ya tesekkür ettigi cümleleri klipte gösteren Maduro, "Venezuela ve Türkiye, haklarin refahi ve ikili iliskilerin daha da derinlestirilmesi için birlik içinde hareket ediyor. Kardesim Recep Tayyip Erdogan'in Cumhurbaskanligi döneminin yeni asamasi çerçevesinde, Türkiye Cumhuriyeti refah yolundadir. Baglilik, Egemenlik ve Demokrasi!" ifadelerini kullandi.

Cumhurbaskanligi Külliyesi girisinde eski Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu tarafindan karsilandigi görüntüleri takipçileriyle paylasan Maduro, ayrica Erdogan'in miting görüntülerini ve halkin sevinç anlarini klipte gösterdi.