Türkiye Finans'tan "Mobilden Tanis Avantajlara Alis" kampanyasiFatma Eda Topcu- Türkiye Finans Perakende Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Ahmet Mert:- "Günümüzün hizli ve anlik degisiklere maruz kalan dünyasinda müsterilerimizin ihtiyaçlarina kolaylikla ulasabilmelerini saglamak önceliklerimizin basinda geliyor"

Türkiye Finans'tan "Mobilden Tanis Avantajlara Alis" kampanyasiFatma Eda Topcu- Türkiye Finans Perakende Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Ahmet Mert:- "Günümüzün hizli ve anlik degisiklere maruz kalan dünyasinda müsterilerimizin ihtiyaçlarina kolaylikla ulasabilmelerini saglamak önceliklerimizin basinda geliyor"

ISTANBUL (AA) - Türkiye Finans'in "Mobilden Tanis Avantajlara Alis" kampanyasi kapsaminda, Mobil Sube üzerinden müsteri olanlara, yüzde 1,59 kar payi ile 50 bin TL'ye kadar finansman olanagi sunuluyor.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, Türkiye Finans, mobil subeden müsteri olanlar için "avantajli", birçok bankacilik hizmetine hizla erisilmesini saglayan "Türkiye Finans'la Mobilden Tanis Avantajlara Alis" paketini duyurdu.

Avantajlar paketi kapsaminda Türkiye Finans Mobil Sube üzerinden müsteri olanlar gerek finansman gerekse birikimlerini degerlendirmede avantajli kar payi oranlarindan faydalanirken, EFT, Havale ve FAST gibi bankacilik islemlerini ücretsiz olarak gerçeklestirebilecek.

Türkiye Finans mobil subeden müsteri olanlar, birçok bankacilik hizmetine, finansman ve yatirim imkanina kolaylikla erisebilecek.

Kampanya kapsaminda, Türkiye Finans Mobil Sube üzerinden müsteri olanlara, yüzde 1,59 kar payi ile 50 bin TL'ye kadar finansman olanagi sunuluyor.

Bu müsteriler ayrica, tüm kartlardan bagimsiz olarak ek finansman limiti saglayan eXtra Limit hizmetinden de yararlanabiliyor. Üstelik eXtra Limit'te ilk 1000 TL ve üzeri harcamaya 150 TL nakit iade hediye ediliyor. Happy Bonus kredi kartindan ilk 1000 TL ve üzeri harcama yapan müsterilere ise 100 TL bonus firsati sunuluyor.

- "Müsteriler Türkiye Finans'in masrafsiz bankacilik dünyasinin ayricaliklarindan yararlanabilecek"

Verilen bilgiye göre, birikimlerini enflasyona karsi korumak ve birikimlerine deger katmak için yatirim amaciyla Türkiye Finans Mobil Sube'den müsteri olanlar da e-katilim hesaplarindaki TL birikimlerine avantajli kar paylasim oranlariyla deger katabilecek.

Ayrica kampanya kapsaminda, Türkiye Finans Mobil Sube'den müsteri olanlar Türkiye Finans'in yatirim platformu olan TFXTarget üzerinden yerli ve yabanci hisselere, yurt içi ve yurt disinda bulunan yatirim fonlarina yönelik islemleri, gerçek zamanli fiyatlarla kolayca yapabilecek.

Yatirimcilar, dijital sifre ile aninda giris yapabilecegi TFXTarget'in, kullanici dostu gelismis grafik yapisiyla ücretsiz ve süresiz canli veri, haber akisi ve piyasa takibi, islemlerde düsük komisyon oranlari ve düsük islem alt limiti avantajlarindan hemen yararlanabilecek.

Yalnizca dakikalar içerisinde mobilden kolayca müsteri olanlar Türkiye Finans'in masrafsiz bankacilik dünyasinin ayricaliklarindan yararlanabilecek.

Müsteriler, Mobil ve Internet Sube'den yapacaklari 7/24 EFT, Havale ve FAST gibi bankacilik islemlerine masraf ödemezken, 8700 anlasmali Yapi Kredi ve PTT ATM'sinden komisyonsuz para çekme ve para yatirma islemlerini gerçeklestirebilecek. Ayrica acil nakit ihtiyaçlarini aninda karsilayan Happy Zero Kart'a sahip olan müsteriler kart aidati ve kampanya katilim ücreti ödemeyecek ve dileyen müsteriler komisyonsuz 1000 TL'ye kadar yedek hesap da açabilecek.

- "Uzaktan hizli, güvenli ve kolayca finansmana ve avantajlara erisim"

Açiklamada görüslerine yer verilen Türkiye Finans Perakende Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Ahmet Mert, Türkiye Finans'in, Türkiye'de dijital kanallar üzerinden müsteri olma kolayligini sunan ilk bankalardan biri oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Günümüzün hizli ve anlik degisiklere maruz kalan dünyasinda müsterilerimizin ihtiyaçlarina kolaylikla ulasabilmelerini saglamak önceliklerimizin basinda geliyor. Bu da her an elimizde olan telefonlarimizdan gerek finansman gerek birikim degerlendirme gerekse günlük bankacilik islemlerimizi gerçeklestirmede hem hiz hem uygun fiyatlar hem de ulasilabilirlikle mümkün. Su anda subelerimizden gerçeklestirilen islemlerin birçogu Türkiye Finans mobil subede gerçeklestirilebiliyor. Bu kolaylik ve hizla beraber mobil subeden yapilan islemlerde müsterilerimiz avantajli oranlarla finansman ihtiyaçlarina cevap bulabilirken, birikimlerini de daha yüksek getiri saglayarak degerlendirebiliyor ve masrafsiz bankaciligi deneyimleyebiliyor. Türkiye Finans olarak yer ve zamandan bagimsiz dijitallesen bankacilik anlayisimizla müsterilerimizin tüm ihtiyaçlari için yaninda olmaya devam ediyoruz."