Teknosa, özel markasi Preo'yu yeni ürün seçenekleriyle büyütüyorEmirhan Yilmaz

Teknosa, özel markasi Preo'yu yeni ürün seçenekleriyle büyütüyorEmirhan Yilmaz

ISTANBUL (AA) - Teknosa, özel markasi Preo'nun ürün gamina yaz sezonu ürünleri, TV, tablet, otomatik Türk kahvesi makinesi, çocuk saati ve mini buzdolabi seçeneklerini ekledi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Sabanci Holding istiraklerinden Teknosa, özel markasi Preo'yu yeni ürün seçenekleriyle büyütüyor. Sirket, 2015'te kurulan Preo ürünleri ile yeni teknolojilere erisilebilir fiyatlarla ulasmak isteyen teknolojiseverlere genis bir yelpazede kaliteli ürün çesitliligi sunmaya devam ediyor.

Küçük ev aletlerinden kisisel bakim ürünlerine, aksesuardan tüketici elektronigine pek çok ürün grubunda Preo’yu tüketicilerle bulusturan Teknosa, yaz sezonu ürünleri, TV, tablet, otomatik Türk kahvesi makinesi, çocuk saati ve mini buzdolabi seçeneklerini de ürün gamina dahil etti.

Müsterilerine fiyat performansi yüksek, deger katan seçenekler olusturmayi hedefleyen Teknosa, 1.000’den fazla ürün çesitliligi bulunan Preo ailesini müsteri talepleri dogrultusunda gelecek dönemde daha da zenginlestirmeyi sürdürecek.