Trabzon'da çikan arbede sonrasi kalp krizi geçiren güvenlik görevlisinin tedavisi sürüyorDuygu Avunduk- KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalci: - "Hukuk müsavirligimiz konuyla ilgileniyor hem biz hem de hastane yönetimi konunun yakin takipçisiyiz"

Trabzon'da çikan arbede sonrasi kalp krizi geçiren güvenlik görevlisinin tedavisi sürüyorDuygu Avunduk- KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalci:
- "Hukuk müsavirligimiz konuyla ilgileniyor hem biz hem de hastane yönetimi konunun yakin takipçisiyiz"

TRABZON (AA) - Trabzon'da, yakinlarini ziyaret için Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesine gelen 2 kisiyle yasanan tartismadan sonra kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi Ali Kemal Saglam'in tedavisi devam ediyor.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalci, Saglam'i tedavi gördügü Farabi Hastanesinde ziyaret ederek, "geçmis olsun" dileklerini iletti.

Çuvalci, AA muhabirine, Ali Kemal Saglam'in 16 yildir hastanede çalistigini söyledi.

Hastanenin acil servisine gelen hastalar için servis önüne tek araçlik park için izin verdiklerini belirten Çuvalci, söyle devam etti:

"Geçtigimiz gece de alkollü olduklari belirlenen kisiler, yakinlarini ziyaret etmek için acile geliyor. Acil önüne bir araçlarini park ediyorlar, daha sonra ikinci araçlarini da park etmek isteyince arkadaslarimiz izin vermiyor. Bu nedenle münakasa yasaniyor ve arbede çikiyor. Olaydan bir süre sonra arkadasimiz kalp krizi geçiriyor. Allah'tan kafasini yere vurmamis, kontrollü olarak dizlerinin üzerine çökerek kendisini birakiyor. Doktorlar müdahale ediyor, kalbini tekrar çalistiriyorlar."

Çuvalci, Saglam'in saglik durumunun iyi oldugunu kaydederek, "Kalp damarlarinda bir problem var. Yarin bypass olacak. Kalp krizi geçirerek, kalbi duruyor ama iyi ki krizi hastanede geçirdi. Baska bir yerde kalp krizi geçirseydi durum daha kötü olur, kaybedebilirdik. Hemen müdahale ettiler, su anda durumu gayet iyi. Yarin ameliyat olacak." dedi.

Olay gecesi beyaz kod verildigini aktaran Çuvalci, "O andan itibaren konuyla ilgili hukuki süreç baslatilmis oldu. Hukuk müsavirligimiz konuyla ilgileniyor hem biz hem de hastane yönetimi konunun yakin takipçisiyiz. Insallah gerekli cezayi alirlar. Siddetin her türlüsüne karsiyiz. Bir daha bu tür olaylarin yasanmamasini temenni ediyor, 'geçmis olsun' dileklerimi iletiyorum." diye konustu.