Manchester United-Galatasaray maçinin ardindanEmrah Oktay- Sari-kirmizili takimin teknik direktörü Okan Buruk: - "Buradan kazanarak ayrilmanin mutlulugunu yasiyoruz. Manchester United gibi bir takimi burada yenmek Türk futbolu ve gruptaki siralamamiz için çok degerli" - "Yogun maç temposunda yine zorlu bir maç yaptik. Oyuncularim iyi bir sekilde bu dönemi atlatti ve büyük bir mücadele ortaya koydu"

Manchester United-Galatasaray maçinin ardindanEmrah Oktay- Sari-kirmizili takimin teknik direktörü Okan Buruk:
- "Buradan kazanarak ayrilmanin mutlulugunu yasiyoruz. Manchester United gibi bir takimi burada yenmek Türk futbolu ve gruptaki siralamamiz için çok degerli"
- "Yogun maç temposunda yine zorlu bir maç yaptik. Oyuncularim iyi bir sekilde bu dönemi atlatti ve büyük bir mücadele ortaya koydu"

ISTANBUL (AA) - Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Sampiyonlar Ligi A Grubu'nun 2. haftasinda deplasmanda Ingiltere'nin Manchester United takimini 3-2 yendikleri için mutlu olduklarini söyledi.

Buruk, Old Trafford Stadi'nda yapilan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Manchester United'in iyi bir takim olduguna deginen Buruk, maçin dengeli geçtigini belirterek, "Istatistiksel olarak iki takim için de benzer sayilar çikti. Ikinci yariyi daha iyi oynadigimizi düsünüyorum. Daha çok rakip kaleye gittik, pozisyona girdik. Buradan kazanarak ayrilmanin mutlulugunu yasiyoruz. Manchester United gibi bir takimi burada yenmek Türk futbolu ve gruptaki siralamamiz için çok degerli." diye konustu.

Hem yarisip hem oyunculari hazirladiklarini aktaran sari-kirmizili takimin teknik direktörü, "Bir degisime gittik. 11 yeni oyuncumuz geldi. Bir yandan onlari hazirliyoruz, bir yandan da yarisiyoruz. Bu yarista da kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Bu sezon hiç maç kaybetmedik. Avrupa'da bugün aldigimiz galibiyet de bize önemli bir ivme kazandiracak." ifadelerini kullandi.

Okan Buruk, yeni transferlerden Hakim Ziyech'in sakatligi nedeniyle Manchester United'a karsi forma giymedigini anlatarak, "Hakim Ziyech, hazirladigimiz oyunculardan biri. Bizim için çok önemli 2 maç oynadi. Ndombele'yi hazirliyoruz. Tam olarak en iyi durumda degil. Birçok oyuncumuz aramiza geç katildi. Yogun maç temposunda yine zorlu bir maç yaptik. Oyuncularim iyi bir sekilde bu dönemi atlatti ve büyük bir mücadele ortaya koydu." seklinde görüs belirtti.

Maçta 2 kez geri düsmelerine ragmen kazandiklarini hatirlatan tecrübeli teknik adam, "Geri düstükten sonra Manchester United'in farki açmasindan korkumuz oldu ama dizilisimizi hiç bozmadik. Maça basladigimiz gibi devam ettik. Iki kez beraberligi yakaladik, 1 penalti kaçirdik. Penaltidan sonra rakibimizin 10 kisi kalmasi isimizi kolaylastirdi. 3-2 öne geçtik. Belki dördüncü golü de atabilirdik. Rakibimize de 10 kisi olmasina ragmen gol sanslari da verdik. Iki takim da gol atabilirdi ama maçin sonunda istedigimiz oldu." diyerek sözlerini tamamladi.