Milletvekilleri kayit yaptiriyorErtugrul Subasi,Ismail Çimen- AK Parti Izmir Milletvekili Özalan:- "AK Parti'nin milletvekili olarak, AK Parti'nin neferi olarak bu parlamento çatisi altinda milletime hizmet edecek olmaktan dolayi çok mutluyum"

Milletvekilleri kayit yaptiriyorErtugrul Subasi,Ismail Çimen- AK Parti Izmir Milletvekili Özalan:- "AK Parti'nin milletvekili olarak, AK Parti'nin neferi olarak bu parlamento çatisi altinda milletime hizmet edecek olmaktan dolayi çok mutluyum"

TBMM (AA) - 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardindan milletvekillerinin TBMM'deki kayit islemleri sürüyor.

AK Parti Izmir Milletvekili Fehmi Alpay Özalan, kaydini yaptirdiktan sonra gazetecilere yaptigi açiklamada, Cumhurbaskani ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde dünyaya örnek teskil edebilecek bir seçim sürecinin yasandigini, emegi geçen herkese tesekkür ettigini söyledi.

Millete hizmet konusunda kaldiklari yerden yogun bir sekilde çalismalara devam edeceklerini vurgulayan Özalan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'a "Dünya Lideri" demelerindeki sebebi ise "Dünyada esi benzeri olmayan, bu kadar üst üste seçim kazanan, bu kadar milletin teveccühünü kazanan baska hiçbir devlet baskani yok. O yüzden böyle bir genel baskana, böyle bir cumhurbaskanina sahip oldugumuz için gerçekten hem mutluyuz, hem onurluyuz. AK Parti'nin milletvekili olarak, AK Parti'nin neferi olarak bu parlamento çatisi altinda milletime hizmet edecek olmaktan dolayi çok mutluyum." seklinde açikladi.

Özalan, Süper Lig'in bitimine iki hafta kala sampiyonlugu kesinlesen Galatasaray'i da tebrik ederek, "Bu süreç çok uzun bir maraton. Futbolculari özellikle kutlamak istiyorum çünkü böyle sampiyonluga ulasmak çok büyük fedakarliklar, çok iyi çalismalar gerektiriyor. Hak ettikleri bir sampiyonluk diye düsünüyorum. Galatasaray'in Sampiyonlar Ligi'nde de ülkemizi en iyi sekilde temsil edeceginden de hiç süphem yok." diye konustu.

CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatir da milletvekili seçilen herkese basarilar diledi.

Antalya'nin Türkiye'nin turizm ve tariminin baskenti oldugunu ifade eden Çorabatir, kendisinin de turizmci oldugunu, tekstil ve tarim yatirimlari bulundugunu, Meclis çatisi altinda sektörün sorunlariyla ilgili çalismalar yapacaklarini dile getirdi. Çorabatir'a milletvekili rozetini Ankara Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar takti.

CHP Ankara Milletvekili Sadullah Ergin, MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Trabzon Milletvekili Yilmaz Büyükaydin, AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Yesil Sol Parti Igdir Milletvekili Yilmaz Hun, Yesil Sol Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Kahramanmaras Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Yesil Sol Parti Diyarbakir Milletvekili Cengiz Çandar da bugün kayit yaptiranlar arasinda yer aldi.

CHP Istanbul Milletvekili olarak seçilen, Diyarbakir Barosu'nun silahli saldirida hayatini kaybeden eski baskani Tahir Elçi'nin esi Türkan Elçi de kayit yaptirdi.

Demir, kayit islemlerinin ardindan gazetecilere ve kayit yapan görevlilere Kilis karasi üzümü, Bursa Milletvekili Gözgeç kestane sekeri, Kahramanmaras Milletvekili Debgici de fistik ezmesi ikram etti.