MHP Genel Baskan Yardimcisi Yönter, Çekmeköy'de konustu:Lale Bildirici Büyükkarakaya- "Gelecegimize, istiklalimize, istikbalimize sahip çikmak zorundayiz. Recep Tayyip Erdogan ile Devlet Bahçeli'nin ismini desteklemek zorundayiz. Aksi halde Türkiye'den, Atatürk'ten, Cumhuriyetten hesap soracaklar"

MHP Genel Baskan Yardimcisi Yönter, Çekmeköy'de konustu:Lale Bildirici Büyükkarakaya- "Gelecegimize, istiklalimize, istikbalimize sahip çikmak zorundayiz. Recep Tayyip Erdogan ile Devlet Bahçeli'nin ismini desteklemek zorundayiz. Aksi halde Türkiye'den, Atatürk'ten, Cumhuriyetten hesap soracaklar"

ISTANBUL (AA) - MHP Genel Baskan Yardimcisi Izzet Ulvi Yönter, "Gelecegimize, istiklalimize, istikbalimize sahip çikmak zorundayiz. Recep Tayyip Erdogan ile Devlet Bahçeli'nin ismini desteklemek zorundayiz. Aksi halde Türkiye'den, Atatürk'ten, Cumhuriyetten hesap soracaklar." dedi.

MHP Istanbul Il Baskanliginca, muhtarlar ve sivil toplum kurulusu temsilcilerinin katildigi Çekmeköy Nikah Sarayi'nda düzenlenen toplantida konusan Yönter, 14 Mayis'a 10 gün kaldigini animsatti.

Yönter, dün kendisinin hedef alindigini belirterek, söyle devam etti:

"IYI Partinin bir milletvekili adayi, genel sekreteri sahsimi hedef alarak, 'Iftira siyasetinin, yalan siyasetinin bitisine 10 gün kaldi, biz sabrediyoruz' demis. Yalan, riya ve aldatma varsa, bunlarda. Bunlar milletimizin gelecek umutlariyla oynuyor. Bunlar Türkiye'yi zillete düsürmek istiyor. Türkiye neyi basarsa ortak olmuyorlar. Bundan sevinmiyorlar. KAAN, milli muharip uçagimiz göklerde, zillet ittifaki perisan. Insansiz hava uçagimiz Kizilelma göklerde, zillet ittifaki perisan. Pervin Buldan ne diyorsa Kemal Kiliçdaroglu onu tekrar ediyor. Pervin Buldan ne diyorsa Meral Aksener aynisini söylüyor. Diyorlar ki 'Ya savasa mi gidiyoruz? Seçime gidiyoruz. Bu uçaklari niye gösteriyorsunuz? Bu gemileri niye gösteriyorsunuz? Bu silahlari niye gösteriyorsunuz?' 'AK Parti'yle MHP'ye verilecek her oy, PKK'ya sikilmis kursun' diyorlar. Dogrudur, dogru söylüyorlar."

Cumhurbaskani adayi ve CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun Van ve Agri mitingini animsatan Yönter, "Sloganlari duydunuz degil mi? Yüregimiz yandi. Sloganlar neydi? 'Kana kan, dise dis, intikam, intikam' Ya hangi kandan, hangi disten, hangi intikamdan bahsediyorsunuz? Siz kimden intikam alacaginizi düsünüyorsunuz? Bir terörist çikti, 'Kemal Kiliçdaroglu kazanmazsa Türkiye'de savas çikar' dedi. Baska? HDP'nin es baskani 'Kiliçdaroglu rejimi degistirme konusunda örtüsüyor' dedi. Terörist Murat Karayilan, '2023 14 Mayis'inda sadece seçim yapmayacagiz ayni zamanda sistem degisecek' dedi. Sirri Sakik var ya, bunlar ölemez, Allah'in izniyle yasadiklari sürece milletin bedduasi bunlarin yakasini birakmayacak." ifadelerini kullandi.

Yönter, seçimlerde Türkiye'yi heba etmeyeceklerini vurgulayarak, "Sandiklara sahip çikmaz zorundayiz. Gelecegimize, istiklalimize, istikbalimize sahip çikmak zorundayiz. Recep Tayyip Erdogan ile Devlet Bahçeli'nin ismini desteklemek zorundayiz. Aksi halde Türkiye'den, Atatürk'ten, Cumhuriyetten hesap soracaklar. Milli Mücadele'yi niye basardigimizdan dolayi bizden hesap soracaklar. Bunlara boyun egmeyiz, göz yummayiz. Çünkü biz Türkiye'yiz." diye konustu.

Programa MHP'nin Istanbul 1. bölge milletvekili adaylari, MHP Çekmeköy Ilçe Baskani Tahsin Ince ve Istanbul Muhtarlar Federasyonu Baskani Kadir Delibalta ile çok sayida partili katildi.