Istanbul Havalimani taksicileri depremzedeler için topladiklari 610 bin lirayi AFAD'a gönderdiGökhan Yilmaz

Istanbul Havalimani taksicileri depremzedeler için topladiklari 610 bin lirayi AFAD'a gönderdiGökhan Yilmaz

ISTANBUL (AA) - Istanbul Havalimani Taksiciler Kooperatifi üyesi taksiciler, aralarinda düzenledikleri bagis kampanyasi ile topladiklari 610 bin lirayi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Baskanligi'na (AFAD) gönderdi.

"Asrin felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan vatandaslarin yardimlari devam ediyor.

Istanbul Havalimani taksicileri de aralarinda düzenledikleri yardim kampanyasinda topladiklari 610 bin lirayi AFAD'in hesaplarina gönderme karari aldi.

Toplanan yardimi AFAD hesabina aktaran Taksiciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Fahrettin Can, yaptigi açiklamada sunlari söyledi:

"Kooperatif olarak, asrin felaketinin ardindan düzenlenen yardimlara elimizden geldigi kadar katilmak istiyoruz. Allah devletimize güç, kuvvet versin. Afetzedelerimizin yaralarini bir sekilde saracagiz. Önemli olan devletimizin ayakta kalmasi, yikilmamasi. Kooperatif olarak depremzedelerimizin sonuna kadar yaninda olacagiz. Devletimizin de emrindeyiz. Kooperatifimizin üyeleri ve yöneticileri olarak 610 bin liralik bagis topladik. Bu parayi AFAD'in hesabina yatiracagiz. Bundan sonra da yardimlarimiz devam edecek. Elimizden gelen tüm imkanlarimizi afetzedeler için kullanmaya devam edecegiz."