Karaca, IF DESIGN AWARD 2023'den üç ödülle döndüEmirhan Yilmaz

Karaca, IF DESIGN AWARD 2023'den üç ödülle döndüEmirhan Yilmaz

ISTANBUL (AA) - Karaca, IF DESIGN AWARD 2023 kapsaminda Streamline kahvalti takimlarindan Salsa, Blow ve Block ile 3 ödüle layik görüldü.

Karaca'dan yapilan açiklamaya göre, ödül sahipleri IF DESIGN AWARD 2023'ün ödül töreninde Berlin'de bir araya geldi.

Berlin'deki Friedrichstadt-Palast, tasarim basarilarini onurlandirmak ve kutlamak için ev sahipligi yapti. Dünyanin en büyük tiyatro sahnelerinden birinde, en seçkin ürün ve projeler IF DESIGN AWARD 2023 ödülleri ile onurlandirildi.

Karaca, törende Streamline kahvalti takimlarindan Salsa, Blow ve Block ile 3 ödül kazanmayi basardi.

Açiklamada ürünle ilgili verilen bilgiye göre, suda olusan organik baloncuk formlarindan esinlenerek tasarlanan Blow kahvalti takimi alisilagelmisin disinda bir tasarimla Karaca severlerle bulusuyor. Blow kahvalti takimi, sadelikten ve dogalliktan vazgeçemeyenlerin tercihi olacak.

Salsa kahvalti takimi ise tabaklarin bölümlemeli yapisiyla farkli ihtiyaçlara isik tutuyor. Estetige ve fonksiyonellige önem verenlerin tercihi Salsa kahvalti takimi minimal yapisiyla, Block kahvalti takimi ise modern ve yalin çizgileriyle dikkati çekiyor.

Öte yandan Karaca, haziranda Istanbul'da gerçeklesecek tasarim alaninda en prestijli uluslararasi ödüllerden biri olan IF DESIGN STUDENT ögrenci ödülünün 2023 sponsoru oldu.