KOBI'ler için dijital dönüsümün ekonomik ve güvenli yoluMehmet Kadir Kilinç- Iste Suit, kurumlarin dijital is ihtiyaçlarini Turkcell'in ekosistem markalari ve servislerinden e-posta, video konferans, dosya yönetimi ve ofis uygulamalari çözümleriyle tek pakette sunuyor

KOBI'ler için dijital dönüsümün ekonomik ve güvenli yoluMehmet Kadir Kilinç- Iste Suit, kurumlarin dijital is ihtiyaçlarini Turkcell'in ekosistem markalari ve servislerinden e-posta, video konferans, dosya yönetimi ve ofis uygulamalari çözümleriyle tek pakette sunuyor

ISTANBUL (AA) - Turkcell, Dijital Is Servisleri ile kurumlara uçtan uca dönüsüm hizmeti sunmaya devam ediyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Turkcell, Dijital Is Servisleri'ne yenisini ekledi. Kurumsal firmalarin e-posta, video konferans, dosya yönetimi ve ofis uygulamalari ihtiyaçlarina tek noktadan hizmet vermeyi hedefleyen sirket, "Iste Suit" ile global rakiplerinin yaninda yerli bir çözüm ortagi olarak hizmet veriyor.

Iste Suit, kurumlarin dijital is ihtiyaçlarini Turkcell'in ekosistem markalari ve servislerinden e-posta, video konferans, dosya yönetimi ve ofis uygulamalari çözümleriyle tek pakette sunuyor. Tüm verileri Turkcell'in Türkiye'deki yüksek güvenlikli veri merkezlerinde depolayan Iste Suit, Türk lirasi bazindaki sabit fiyatlariyla sirketlerin bütçe planlamalarini da kolaylastiriyor.

Mevzuata uyumlu, kolay ve sade bir kullanici deneyimi sunan Iste Suit, 7/24 sagladigi uzman destegiyle de sirketlerin ihtiyaç duydugu her an çözüm sunuyor. Özellikle orta ölçekli isletmelerin ve KOBI'lerin dijital dönüsümü için büyük kolaylik saglayan Iste Suit, bugüne kadar 5 binden fazla isletmenin çözüm ortagi oldu.

- Haberlesmenin kolay yolu

Iste Suit'te yer alan yerli e-posta hizmeti, Turkcell Veri Merkezlerinde depolanan verilerle kullanicilarina çoklu güvenlik katmani sunuyor. Çoklu antispam ve antivirüs mimarisiyle korunan e-posta'lara tüm kanallardan (web, iOS, Android, diger uygulamalar) ulasilabiliyor. Iste Suit e-posta hizmeti, Kamuda Bilgi Güvenligini düzenleyen Cumhurbaskani Genelgesi’ne ve Dijital Dönüsüm Ofisi Rehberi’ne uyumlu hizmet veriyor. Ayrica sade yönetim paneli ile kullanicilarina kolay bir deneyim sagliyor.

Iste Suit içerisinde sunulan video konferans hizmeti is toplantilarini dijitallestiriyor. Ara oda olusturma özelligi sayesinde toplantilari farkli çalisma gruplari için ayri odalara bölebilme firsati veriyor. Sanal Arka Plan seçimiyle her yerden toplanti yapma imkani sunan video konferans hizmetinde anket ve oylama özelligi de bulunuyor. Böylece kullanicilar, toplantilarinda tekli veya çoklu anketler düzenleyebiliyor, anket sonuçlarini indirebiliyor. Iste Suit video konferans hizmeti tarayicidan, masaüstü ve mobil uygulamalardan kullanilabiliyor.

- Iste Suit dosya yönetimi hizmeti ile bilgiler güvende

Iste Suit, içerisinde yer alan dosya yönetimi hizmetiyle ise sirketlerin verilerini güvenle saklamasini sagliyor. Bulut tabanli ofis özelligi ile gerçek zamanli ortak çalismaya imkan veren Iste Suit, dosya yönetimi hizmeti ile kurum içi veya kurum disi dosya paylasim alternatifleri de sunuyor. Dosyalardaki degisiklikleri versiyonlar halinde saklayabilen ve istenilen versiyonu aninda ulasabilir kilan Iste Suit dosya yönetimi hizmeti, kullanici ve dosya hareketleri üzerinden de kisisellestirilmis raporlama yapabiliyor.

Iste Suit'in içerisindeki ofis uygulamalari hizmeti ile kullanicilar doküman, çalisma tablosu, sunum gibi belgelerini olusturabiliyor ve düzenleyebiliyor. Ayni dosyada birden fazla kisiyle es zamanli çalisabilme imkani sunan Iste Suit kullanicilari, @bahsetme özelligi ile de dosya üzerinde not iletebiliyor. Ayrica kullanicilar, dosya düzenleme sirasinda chat özelligi ile de birbirleriyle iletisim kurabiliyor.

Iste Suit, kullanicilarina "Basic" ve "Premium" olmak üzere iki farkli paket sunuyor. 100 GB e-posta, video konferans, ofis uygulamalari her iki pakette de standart olarak yer alirken, Basic pakette 150 GB, Premium pakette 500 GB bulut depolama alani yer aliyor.