Hatayspor-Adana Demirspor maçinin ardindanMustafa Ünal Uysal- Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert: "Hayal kirikligina ugratan bir sonuç oldu. Biz normalde galip gelmek istiyorduk"

Hatayspor-Adana Demirspor maçinin ardindanMustafa Ünal Uysal- Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert:
"Hayal kirikligina ugratan bir sonuç oldu. Biz normalde galip gelmek istiyorduk"

MERSIN (AA) - Trendyol Süper Lig'in 4. haftasinda Atakas Hatayspor ile 3-3 berabere kalan Yukatel Adana Demirspor'un teknik direktörü Patrick Kluivert, "Hayal kirikligina ugratan bir sonuç oldu. Biz normalde galip gelmek istiyorduk." dedi.

Kluivert, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, heyecan dolu bir karsilasma oldugunu kaydetti.

Ilk yarida oyuna iyi basladiklarini ve güzel futbol ortaya koyduklarini dile getiren Kluivert, soyunma odasina 1-0 önde girdiklerini hatirlatti.

Tekrardan sahaya çikmak için heyecanlandiklarini aktaran Kluivert, söyle konustu:

"Ikinci yariya iyi baslamamiza ragmen 10-15 dakika içerisinde skor bir anda 3-1 oldu. Sonrasinda 3-2'yi bulduk ve degisiklik yaparak ön taraftaki futbolculari bire bir oynatma vardi kafamda. 3-3'ü de bulduk. Son dakikalara geldigimizde 4-3'ü de bulabilirdik. Fakat hayal kirikligina ugratan bir sonuç oldu. Biz normalde galip gelmek istiyorduk. Futbolun güzelligi mi desek, bazi maçlarda böyle oluyor. Rakip takimi ve Volkan Demirel'i tebrik etmek lazim. Çünkü 1-0'dan 3-1 öne geçmislerdi. Bizim için hayal kirikligi. Çünkü biz galibiyet için sahaya çikmistik."