Medipol Basaksehir'in ligdeki kötü gidisi sürdüHilmi Sever

Medipol Basaksehir'in ligdeki kötü gidisi sürdüHilmi Sever

ISTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasinda sahasinda Besiktas'a 2-0 maglup olan Medipol Basaksehir ligde üst üste 3. yenilgisini aldi.

Ligin 21. haftasinda Arabam.com Konyaspor'u 2-0 yenen turuncu-lacivertli ekip, bu karsilasmadan sonra oynadigi Yukatel Kayserispor ve Corendon Alanyaspor maçlarini 1-0'lik sonuçlarla kaybetmisti.

Bu sezon 7. yenilgisini alan Medipol Basaksehir 40 puanla 6. sirada kaldi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövans maçinda 15 Mart Çarsamba günü 1-1'in rövansinda Belçika ekibi Gent'i konuk edecek turuncu-lacivertliler, Süper Lig'in 26. haftasinda ise 19 Mart Pazar günü deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olacak.


- Adnan Januzaj kirmizi kart gördü


Medipol Basaksehir'in orta saha oyuncularindan Adnan Januzaj, mücadelenin 35. dakikasinda kirmizi kart gördü ve takimini 10 kisi birakti.

Januzaj'in Besiktas'li Gedson'a faulünün ardindan VAR Merkezi'nden gelen uyariyla hakem Mete Kalkavan, pozisyonu izlemek için saha kenarina geldi. Pozisyonu izleyen Mete Kalkavan, Januzaj'a kirmizi kartini gösterdi

Bu kart Medipol Basaksehir'in bu sezon ligde gördügü 3. kirmizi kart oldu. Istanbul ekibinde daha önce de Mahmut Tekdemir ve Stefano Okaka kirmizi kart gören isimler olmustu.


- Emre Belözoglu'nun hamleleri sonucu degistirmedi


Medipol Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, karsilasmanin ikinci yarisinda üç önemli oyuncusunu sahaya sürdü.

Berkay Özcan ve Serdar Gürler karsilasmanin 73'üncü, Stefano Okaka da 79. dakikada oyuna dahil oldu. Belözoglu'nun bu hamleleri de sonucu degistirmeye yetmedi.