Filenin Sultanlari'nin Avrupa sampiyonluguÖmer Tugrul Çam,Muhammed Boztepe- Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak: "Hem Italya maçinda hem de Sirbistan maçinda 2-1 geriden gelerek kazandilar. Gerçekten savastilar. Herkesi tebrik ediyorum"

Filenin Sultanlari'nin Avrupa sampiyonluguÖmer Tugrul Çam,Muhammed Boztepe- Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak:
"Hem Italya maçinda hem de Sirbistan maçinda 2-1 geriden gelerek kazandilar. Gerçekten savastilar. Herkesi tebrik ediyorum"

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, A Milli Kadin Voleybol Takimi'nin 2023 CEV Avrupa Sampiyonasi finalinde Sirbistan'i 3-2 yenerek sampiyon olmasina iliskin, "Hem Italya maçinda hem de Sirbistan maçinda 2-1 geriden gelerek kazandilar. Gerçekten savastilar. Herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Bak, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Avrupa sampiyonu olan Filenin Sultanlari'ni tebrik etti.

Italya maçinin ardindan bu basarinin gelecegine inandiklarini vurgulayan Bak, su ifadeleri kullandi:

"Hem Italya maçinda hem de Sirbistan maçinda 2-1 geriden gelerek kazandilar. Gerçekten savastilar. Herkesi tebrik ediyorum. Federasyon ve yönetimini tebrik ediyorum. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan hem maç öncesi arayip basari diledi hem de maç sonrasi arayarak tebrik etti. Türk sporuna yapilan yatirimlar var. Salonlariyla tesisleriyle muhtesem bir Türkiye var. Türkiye artik voleybol ülkesi. Efsane bir takim ortaya çikti. Insallah ilk kez kazandigimiz Avrupa sampiyonlugunu taçlandiracagiz. Olimpiyatta madalya için savasacagiz. Bu takim basarir. Hayirli olsun bu güzel ülkeye."