Ahmet Nur Çebi, Dünya Besiktaslilar Günü'nü kutladiMücahit Hüseyin Erogul

Ahmet Nur Çebi, Dünya Besiktaslilar Günü'nü kutladiMücahit Hüseyin Erogul

ISTANBUL (AA) - Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazli kulübün kurulusunun 120. yili nedeniyle kutlama mesaji yayimladi.

Kulübün internet sitesinden yayimlanan mesajda Çebi, Kahramanmaras merkezli depremler nedeniyle planladiklari kutlamalari ertelediklerini hatirlatarak, sunlari kaydetti:

"Hepimizin bildigi gibi bu sene Cumhuriyetimiz, vatanimiz, milletimiz ve camiamiz adina çok sey ifade ediyor. Cumhuriyetimizin 100. yilini idrak ettigimiz su günlerde var gücümüzle 'yasasin Cumhuriyet' diyerek, 29 Ekim'e dogru kanat çirpmaya basladik. Kulübümüz, mart ayi içerisinde 120. kurulus yil dönümünü kutladi. Yasadigimiz deprem felaketi dolayisiyla yapmayi planladigimiz ve Besiktasliligimiza yarasir birçok etkinligi daha sonra gerçeklestirmek üzere ertelemis bulunuyoruz."

19 Mart'in Dünya Besiktaslilar Günü olarak kutlandigini vurgulayan Çebi, "Bu vesileyle yeryüzündeki tüm Besiktasli dostlarimizin bu anlamli gününü canigönülden kutluyorum. 'Bir gün degil, her gün Besiktas' diyerek, nice anlamli günlerimizde bulusmak dilegiyle sevgilerimi sunuyorum." ifadelerini kullandi.