Dyson yeni teknolojilerini duyurduAbdulkadir Günyol- Dyson'in Teknolojiden Sorumlu Baskani John Churchill: - "Gelecek vizyonumuz, kendi basinin çaresine bakabilen evlerdir"

Dyson yeni teknolojilerini duyurduAbdulkadir Günyol- Dyson'in Teknolojiden Sorumlu Baskani John Churchill:
- "Gelecek vizyonumuz, kendi basinin çaresine bakabilen evlerdir"

ISTANBUL (AA) - Dyson, "her zamankinden daha akilli ve etkili bir temizlik için" tasarlanan yeni teknolojilerini tanitti.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Dyson, otomasyon, gelismis yazilim ve yapay zekayi simdiye kadarki en iyi temizlik performansiyla bir araya getiren 6 yeni teknolojisini küresel olarak duyurdu.

Dyson'in global genel merkezi Singapur'daki St James Power Station'da, sirketin Teknolojiden Sorumlu Baskani John Churchill tarafindan tanitilan teknolojiler, markanin filtreleme, hava akimi, motorlar, yazilim ve robotik alanlarindaki uzmanligiyla daha temiz evlerin gelecegine dair vizyonunu ortaya koyuyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Dyson'in Teknolojiden Sorumlu Baskani John Churchill, su degerlendirmede bulundu:

"Robotik, algilama, zeka, bunlarin hepsi tipik olarak 'gelecegin teknolojisi' olarak kabul edilen alanlardir ancak Dyson'da bunlar uzun zamandir ürün gelistirmenin bir parçasi olmustur. Mühendislerimiz, kullanicilarimizin üzerindeki bilissel yükü azaltmak, saglikli bir evin bakiminda zamandan, enerjiden ve çabadan tasarruf etmek için bu teknolojileri kullandi ve kullanmaya devam ediyor. Gelecek vizyonumuz, kendi basinin çaresine bakabilen evlerdir. Bugün lansmani yapilan en güçlü robot süpürge, akilli, genis mekan hava temizleme ve aktif temizlik için, ihtiyaç duydugunuz yerde ve zamanda uyarlanabilir, çok islevli temizlik sunan yeni kablosuz süpürgeler ve temizleme basligi teknolojileri bunun somutlasmis halidir."

Dyson Bas Mühendisi Jake Dyson da robot süpürgelerin evleri akillica temizleyen son derece etkili makineler olmasi gerektigi ve böylece kullanicilarin temizlik yapmasina gerek kalmayacagina belirtti.

Dyson, "Bu otonom temizleyicileri etkinlestirmek son derece karmasik algoritmalara, görsel yorumlamaya, toz algilama yeteneklerine ve güçlü motor teknolojisine dayanir. Dyson mühendisleri, süpürgelerimizi gelistirirken ögrendigimiz her seyi akilli yazilimlarla birlestirerek en güçlü akilli robot süpürge olan Dyson 360 Vis Nav'i gelistirdi." görüsünü aktardi.

Açiklamada yeni ürünlere dair su bilgilere yer verildi:

"Dyson'in yeni nesil akilli robot süpürgesi Dyson 360 Vis Nav, diger tüm robot süpürgelerin alti kati emis gücü sunarak robot süpürgelerin en güçlüsü olma özelligine sahip bulunuyor. Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde, 10 metreye kadar hava akisi, gelistirilmis filtreleme ve ultra düsük gürültü özelligi sunuyor. Dyson Purifier HEPA Big+Quiet Formaldehyde ise profesyonel isletmelerde kolay kullanim sagliyor.

Yeni besinci nesil Hyperdymium motora sahip Dyson Gen5detect kablosuz süpürge, evdeki virüsleri yakalayabilen rakipsiz bir emis gücü sunuyor. Dyson V15s Detect Submarine ve Dyson V12s Detect Slim Submarine kablosuz süpürgelerle birlikte sunulan Dyson Submarine islak temizleme basligi, Dyson'in yikama, toz tespiti ve dolanmayi önleme içeren hepsi bir arada özelligiyle kapsamli bir ev temizligi sagliyor."