Boyner'in "Bulusum" platformu sosyal girisimcilerin basvurularini bekliyorMehmet Kadir Kilinç- Bulusum CEO'su Cihan Alpay: - "Daha fazla sosyal girisime can suyu olmak için sosyal girisimleri platformumuza davet ediyoruz"

Boyner'in "Bulusum" platformu sosyal girisimcilerin basvurularini bekliyorMehmet Kadir Kilinç- Bulusum CEO'su Cihan Alpay:
- "Daha fazla sosyal girisime can suyu olmak için sosyal girisimleri platformumuza davet ediyoruz"

ISTANBUL (AA) - Boyner Grup, "Bulusum" platformuyla sosyal girisimcileri desteklemeye devam ediyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, sürdürülebilirlik, firsat esitligi ve sosyal fayda yaratma odagiyla farkli projeler gelistirmeye odaklanan Boyner Grup, "Bulusum" platformu ile girisimcileri destekliyor. Girisimcilere, sunulan finansal kaynagin yaninda mentorluk destegi ve Boyner Grup sirketlerinin iletisim agindan faydalanmalari imkani da taniniyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Bulusum Üst Yöneticisi (CEO) Cihan Alpay, amaçlarinin "Benim bir bulusum var" diyen ya da girisimlerini gelistirmek isteyen sosyal girisimcilere cesaret vererek maddi destek saglamak oldugunu aktardi.

Bugüne kadar 16 farkli sosyal girisime katkida bulunduklarini bildiren Alpay, sunlari kaydetti:

"Daha fazla sosyal girisime can suyu olmak için sosyal girisimleri platformumuza davet ediyoruz. Bulusum’un destek verdigi projeler; topluma fayda saglama hedefi olmasi, hayata geçirilebilir, sürdürülebilir bir is plani ve gelisim alanina sahip olmasi gibi kriterlere göre seçiliyor. Girisimcilik yolculugunda yeni sosyal projelere destek vermek bize heyecan veriyor. Topluma fayda saglayan, yaratici ve sürdürülebilir projeleri olan proje sahipleri yaptiklari is plani, projelerinin detaylarini anlatan sunum ve görsel malzemeleriyle 'bulusum.biz' adresi üzerinden basvuruda bulunabilir. Bulusum ekibi, proje basvurularini inceleyip Bulusum Danisma Kurulu'na iletiyor. Danisma Kurulu projeleri inceliyor ve kriterlere uygun projeler maddi olarak destekleniyor, ayrica mentorluk ve Boyner Grup sirketlerinin iletisim agindan faydalanmalarina da imkan taniniyor."

Alpay, toplumsal sorunlarin çözümü için yaratici fikir veya girisimini gelistirmek isteyen genç sosyal girisimcileri platforma katilmaya davet etti.