Damat Tween, magazacilikta lüksün yeni konseptini olusturduMehmet Kadir Kilinç- Orka Holding Yönetim Kurulu Baskani Süleyman Orakçioglu: - "Oldukça ciddi bir yatirim gerektiren yeni konseptimiz, Türkiye ve dünyadaki yeni magazalarimiza da ilham kaynagi olacak"

Damat Tween, magazacilikta lüksün yeni konseptini olusturduMehmet Kadir Kilinç- Orka Holding Yönetim Kurulu Baskani Süleyman Orakçioglu:
- "Oldukça ciddi bir yatirim gerektiren yeni konseptimiz, Türkiye ve dünyadaki yeni magazalarimiza da ilham kaynagi olacak"

ISTANBUL (AA) - Damat Tween, "doga ve teknoloji" uyumunun isledigi ve sanatla bütünlestirdigi yeni nesil magazacilik anlayisi ile lüksün yeni konseptini olusturdu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Orka Holding markasi olan Damat Tween’in doganin kusursuzlugunu ve teknolojinin vazgeçilmez konforunu sanatla harmanladigi Vadistanbul magazasi, denge ve armoninin saglandigi atmosferiyle çagdas deneyimlerin yeni bulusma noktasi olacak.

"Doga, Özgürlük, Timsal" kavramlarindan ilham alinarak tasarlanan magaza, markanin yeni nesil konseptinin en çagdas örnegini sunarak gelecegin magazaciligina da isik tutacak. Ana temanin "sade ve yalin" oldugu magazada, naturel tonlarin hakimiyeti göze çarpiyor. Ürün görselliginin açik tonlarla ön plana çikarildigi magaza, krom dokunuslara ev sahipligi yapiyor.

Sanata deger veren ve yücelten mimarisiyle de dikkati çeken yeni konseptte, iç mekanda yaratilan amorf duvar sergi alanina dönüsüyor. Müsterileri karsilayan dis cephedeki LED ekranda ise dijital sanatin genç temsilcilerine eserlerini sergileme olanagi sunuluyor.

- "Teknoloji ve inovasyon tutkumuzun disa vurumu"

Açiklamada görüslerine yer verilen Orka Holding Yönetim Kurulu Baskani Süleyman Orakçioglu, sunlari kaydetti:

"Dünya modasinda her ne kadar dijital dönüsümün kosar adim yükselisine tanik olsak da fiziki atmosferlerimiz her zaman hayatimizda yer almaya devam edecek. Buradan hareketle müsterilerimizin magazalarimizda kendilerine ayirabildigi özel anlari en kaliteli ve en iyi deneyimle geçirmelerini arzu ediyoruz. Vadistanbul Damat Tween, teknoloji ve inovasyon tutkumuzun bulustugu yeni nesil magazacilik anlayisimizin disa vurumu. Oldukça ciddi bir yatirim gerektiren yeni konseptimiz, Türkiye ve dünyadaki yeni magazalarimiza da ilham kaynagi olacak."