MultiNet yemek kartina mükemmel müsteri memnuniyeti ödülüGökhan Yildiz- Multinet Up Müsteri Deneyimi Genel Müdür Yardimcisi Gül Bilgin Mokan: - "90’in üzerindeki endeks puani ile yemek karti kategorisinde liderligi elde ettigimiz A.C.E Awards sonuçlarina göre, örnek bir sikayet deneyimi kurguladigimizi söylemenin mutlulugunu paylasiyorum"

MultiNet yemek kartina mükemmel müsteri memnuniyeti ödülüGökhan Yildiz- Multinet Up Müsteri Deneyimi Genel Müdür Yardimcisi Gül Bilgin Mokan:
- "90’in üzerindeki endeks puani ile yemek karti kategorisinde liderligi elde ettigimiz A.C.E Awards sonuçlarina göre, örnek bir sikayet deneyimi kurguladigimizi söylemenin mutlulugunu paylasiyorum"

ISTANBUL (AA) - Multinet Up, Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri'nde bu yil ilk kez açilan yemek karti kategorisinde birinci olarak "Diamond" ödülünü kazandi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Sikayetvar tarafindan 2015 yilindan bu yana düzenlenen ve bu yil 8'incisi gerçeklestirilen A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards, Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri sahiplerini buldu.

Multinet Up, ulusal ve uluslararasi markalarin yaristigi arastirmada, en yüksek memnuniyeti saglama orani, cevaplama ve çözüm hizi, sikâyet, tesekkür ve markayi tercih etme oranlari baz alinarak yapilan hesaplamalarla en yüksek skoru elde ederek yemek karti kategorisinin birincilik ödülü olan "Diamond" ödülüne layik görüldü.

Açiklamada görüslerine yer verilen Multinet Up Müsteri Deneyimi Genel Müdür Yardimcisi Gül Bilgin Mokan, Multinet Up olarak sikâyet yönetimini ayri bir takimla ele almaya karar verdikleri 2016 yilinda, müsteri hizmetleri içinde sikâyete özel bir takim kurduklarini belirtti.

Mokan, sunlari kaydetti:

"Takimimiz bu isi standardize etmek için ISO 10002’yi kilavuz olarak aldi. Bu sekilde müsterilerimizin bize sikayetlerini kolaylikla ulastirabilecegi tüm genel ve özellestirilmis iletisim kanallarini sirasiyla açmaya basladik. Türkiye’de kullanicilar tarafindan en çok kullanilan platform olan Sikayetvar’i da bu süreçte kullanmaya basladik. Sikayetvar endeksinin ölçüm kriterlerinden olan sikayetlerin memnuniyetle sonuçlandirilmasi ve sikayetlere dönüs hizimizi takimimizin hedefleri arasina dahil ettik.

Kendi ölçümlerimizin yani sira Sikayetvar platformunun gerçeklestirdigi ölçümlerle aldigimiz geri bildirimler, sikâyet yönetimimizin yetenek ve yeterliligini anlamak için önemli içgörüler olusturmamiza yardimci oldu. Ayrica, sektörde hangi konularin ne yogunlukta memnuniyetsizlik olusturdugu hakkinda daha fazla veri elde etmis olduk. Hedefimiz tüm sirketlere ilham olabilecek basarili bir sikâyet yönetimi kurgulamak ve sektörde lider olmakti. 90’in üzerindeki endeks puani ile yemek karti kategorisinde liderligi elde ettigimiz A.C.E Awards sonuçlarina göre, örnek bir sikayet deneyimi kurguladigimizi söylemenin mutlulugunu paylasiyorum."