DS Automobiles'den özel gurme valiziAbdulselam Durdak- Sadece 10 adet üretilen özel gurme valizi, DS Automobiles tutkunlari için "çok özel bir koleksiyon objesi" olarak görülüyor

DS Automobiles'den özel gurme valiziAbdulselam Durdak- Sadece 10 adet üretilen özel gurme valizi, DS Automobiles tutkunlari için "çok özel bir koleksiyon objesi" olarak görülüyor

ISTANBUL (AA) - DS Automobiles, yeni tasarladigi özel gurme valizlerini, DS 4 ESPRIT DE VOYAGE ve DS 7 ESPRIT DE VOYAGE lansmani kapsaminda seyahatseverlerin begenisine sunuyor.

DS Automobiles açiklamasina göre, özel gurme valizleri, seyahate estetik ve kültürel bir anlayisla yaklasan DS Automobiles ve La Malle Bernard is birligiyle vücut buldu. Bu yeni dokunus; sikligi ve estetik anlayisini öne çikarmak için Michelin yildizli sef Julien Dumas ile birlikte gelistirildi.

Fransiz yasam tarzini yansitan DS gurme valizleri, yol deneyiminden daha fazla mükemmellik, özgünlük ve kalite bekleyenler için seyahat sirasinda yerel kültürlerin kesfedilmesine ve bulusmalara önayak oluyor.

Sadece 10 adet üretilen özel gurme valizi, DS Automobiles tutkunlari için "çok özel bir koleksiyon objesi" olarak görülüyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen DS Automobiles Üst Yöneticisi (CEO) Beatrice Foucher, "Burada, gastronomiyi var eden yerel üreticilere destek olmak amaciyla valizlerin farkli malzemeler tasimasini amaçladik. DS gurme valizleri, arkadas bulusmalarinizi Fransiz mirasinin temel unsurunun mükemmellige ulastigi bir atmosferde gerçeklestirmenizi sagliyor." ifadelerini kullandi.

DS Automobiles Gastronomi Elçisi Julien Dumas ise DS 7 aracinda kullanilan gurme valizlerinin mükemmel bir çalisma araci oldugunu belirterek, "Benzersiz bir uzmanliga sahip olan üreticilerle düzenli olarak bir araya geliyorum. Degerlendirmelerimize dayanarak çalismalarda kullandigim ürünleri geri getiriyorum. Ardindan Hotel Saint James Paris'te bulunan Restaurant Bellefeuille'nin mutfaginda, bunlari mümkün olan en dogal sekilde çevreye duyarli bir yaklasimla birebir uyguluyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Verilen bilgiye göre, DS DESIGN STUDIO PARIS, Julien Dumas ve La Malle Bernard tarafindan tasarlanan DS Automobiles gurme valizlerinde, dis kismi kaplayan nappa deri basta olmak üzere, birinci sinif malzemeler uygulanirken, iç kisimda ise kavak agacinin kullanildigi fiçilardan yapilmis bölmeler için ESPRIT DE VOYAGE Koleksiyonu'nun Alcantara dösemesiyle ayni renk olan inci grisi rengi tercih edildi. ESPRIT DE VOYAGE kabartma imzasi ise ürünün bir diger dikkati çekici özelligi olarak öne çikiyor. Diger detaylarda, profesyonelce tasarlanmis tutma yerlerindeki Clous de Paris kabartmali kisimlar, nikel kaplama mücevher tokalar ve elle dikilmis deri kayislar öne çikiyor. Sef Julien Dumas, tasarim asamasinda etkin rol oynadi. Is birliginin diger kolundaki La Malle Bernard'in zanaatkar çalisanlari tarafindan tasarlanan her bir valiz üzerinde uzun süre özenle çalisildi.

- DS gurme valizlerindeki malzemeler

Çok sayida saklama bölmesi ve fonksiyonel aksesuarlari bulunan DS gurme valizlerinde, 3 deney tüpü, bir zeytinyagi sisesi, 2 büyük kavanoz, 6 küçük kavanoz, ceviz agacindan kesme tahtasi, çatal biçak üreticisi Patrick Bonneta tarafindan üretilmis soyma biçagi, bal kasigi, tirbuson, not defteri ve kalem yer aliyor.

DS gurme valizlerinin ultra özel koleksiyonu, DS Automobiles yasam tarzi butiginde, yakin zamanda, zevkine ve lüksüne düskün müsterilerin begenisine sunulacak. Her bir valiz, müsterinin aracina göre uyarlanabilir olmasiyla birlikte istege göre, üzerine isminin bas harfleri yazilabilir olacak.