ASKON, ramazanda depremzede çocuklarin yanindaFatma Eda Topcu- ASKON Genel Baskani Orhan Aydin: - "Dayanismamiz kapsaminda ramazanin ilk iftarini Kahramanmaras'ta yönetim kurulu üyelerimizin katilimi ile 2 bin kisi ile birlikte gerçeklestirecegiz"

ASKON, ramazanda depremzede çocuklarin yanindaFatma Eda Topcu- ASKON Genel Baskani Orhan Aydin:
- "Dayanismamiz kapsaminda ramazanin ilk iftarini Kahramanmaras'ta yönetim kurulu üyelerimizin katilimi ile 2 bin kisi ile birlikte gerçeklestirecegiz"

ISTANBUL (AA) - Anadolu Aslanlari Is Adamlari Dernegi (ASKON) ASKON Yönetim Kurulu, ramazan ayinin ilk orucunu depremzede vatandaslarla açacak, ramazan ayi boyunca depremzede illerinde iftar programlari düzenleyip çocuklara moral asilamak için her gün çesitli aktiviteler düzenleyecek.

ASKON'dan yapilan açiklamaya göre, dernek, depremzede bölgelerinde bulunan vatandaslarla dayanismasini devam ettiriyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen ASKON Genel Baskani Orhan Aydin, asrin felaketinin acisini dayanisma ile asmaya çalistiklarini belirterek, kayiplari geri getirmek mümkün olmasa da birlik ve dayanisma ile acilarin hafifleyebilecegini aktardi.

Aydin, sunlari kaydetti:

"Yaralarimizi el ele vererek hep birlikte saracagiz. Depremin ilk gününden beri depremzede illerimizdeyiz. Ramazan ayinda da kesinlikle bölge halkini yalniz birakmayacagiz. Bu baglamda dayanismamiz kapsaminda ramazanin ilk iftarini Kahramanmaras'ta yönetim kurulu üyelerimizin katilimi ile 2 bin kisi ile birlikte gerçeklestirecegiz. Yine Genç ASKON koordinasyonunda ramazan ayi boyunca her gün Hacivat-Karagöz gösterisi, bilgi eglence yarismalari, kukla gösterileri, özel animasyonlar ve sovlarin ve daha bir çok sürprizlerimiz ile depremzede çocuklarimizin moralini yüksek tutmak adina aktiviteler tertipleyecegiz. Yine bu baglamda her aksam bölge illerimiz, eslestirme yaptigimiz depremzede illerimizde ramazan boyunca iftar ve sahur programlari düzenleyecekler. Allah’in izni ile bu günleri hep birlikte büyük bir dayanisma ile atlatarak sehirlerimizi yeniden eskisinden çok daha saglam temeller üzerinde canlandiracagiz."