A Milli Takim'in Ermenistan ve Hirvatistan maçlarinin kamp programi belli olduHilmi Sever

A Milli Takim'in Ermenistan ve Hirvatistan maçlarinin kamp programi belli olduHilmi Sever

ISTANBUL (AA) - UEFA 2024 Avrupa Sampiyonasi (EURO 2024) Elemeleri'nde 25 Mart'ta deplasmanda Ermenistan ve 28 Mart'ta da Hirvatistan ile Bursa'da karsilasacak A Milli Futbol Takimi'nin kamp programi belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapilan açiklamaya göre, A Milli Takim'a davet edilen oyuncular, 19 Mart Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri'nde toplanmaya baslayacak. A Milli Takim Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 20 Mart Pazartesi günü EURO 2024 Elemeleri ve kampin baslangicina iliskin bir basin toplantisi düzenleyecek. Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri'ndeki toplanti, saat 14.30'da baslayacak.

Hazirliklarina 20 Mart Pazartesi günü gerçeklestirecegi antrenmanlarla baslayacak ay-yildizlilar, Ermenistan maçi için 24 Mart'ta Türk Hava Yollari'na ait uçakla Erivan'a gidecek. A Milli Takim Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve bir futbolcu, ayni gün TSI 17.15'te Ermenistan maçina ev sahipligi yapacak Republican Stadi'nda basin toplantisi düzenleyecek. Ay-yildizlilar, maç öncesindeki resmi idmanini toplantinin ardindan TSI 18.00'de bu tesiste gerçeklestirecek.

Ermenistan-Türkiye müsabakasi, 25 Mart Cumartesi günü TSI 20.00'de baslayacak ve TRT 1'den naklen yayinlanacak.

A Milli Takim, Ermenistan karsilasmasinin hemen ardindan Türk Hava Yollari'na ait uçakla Erivan'dan Bursa'ya geçecek. A Milli Takim Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir oyuncu, 27 Mart Pazartesi günü saat 16.15'te Bursa Büyüksehir Belediye Stadi'nda bir basin toplantisi düzenleyecek. A Milliler, karsilasma öncesindeki resmi antrenmanini da bu statta saat 17.00'de yapacak.

Bursa Büyüksehir Belediye Stadi'nda 28 Mart Sali günü oynanacak Türkiye-Hirvatistan maçi, saat 21.45'te baslayacak ve TRT 1'den canli olarak yayinlanacak.