Taylor Swift'in şarkıları TikTok'a geri döndü

Universal Music Group, (UMG) TikTok ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle Taylor Swift, The Weeknd ve Olivia Rodrigo, Harry Styles gibi isimlerin şarkılarını TikTok'tan kaldırmıştı. Taylor Swift'in şarkıları platforma geri döndü.Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden biri olan Universal Music Group (UMG) ile popüler sosyal medya platformu TikTok geçtiğimiz ocak ayında anlaşma sağlayamamış ve dünyaca ünlü isimlerin şarkıları platformdan kaldırılmıştı.Yeni albümü "The Tortured Poets Department"ı müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanan Taylor Swift'in şarkıları, TikTok'a geri döndü. Kullanıcılar artık Swift'in şarkılarını kullanarak içerik yaratabilir.Universal Music Group şarkıları platformdan kaldırma kararıyla ilgili "TikTok, kullandığı müziklerin değerini ödemeden müzik temelli bir iş kurmaya çalışıyor" açıklamasında bulunmuştu.Taylor Swift şarkılarının platforma dönmesiyle ilgili şirketlerin nasıl bir anlaşmaya vardığı bilinmiyor. Universal bünyesindeki sanatçıların şarkıları TikTok'ta hala kullanılamıyor. UMG'nin bünyesinde bulunan sanatçılar ise şöyle; Drake The Beatles Blackpink Frank Sinatra Nirvana Queen Rammstein The Weeknd The Rolling Stones Elton John Eminem Lady Gaga Billie Eilish Justin Bieber Ariana Grande Kanye West Katy Perry Shawn Mendes Metallica Selena Gomez Kendrick Lamar Sam Smith Andrea Bocelli Rihanna Post Malone

Taylor Swift'in şarkıları TikTok'a geri döndü
Taylor Swift'in şarkıları TikTok'a geri döndü

Universal Music Group, (UMG) TikTok ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle Taylor Swift, The Weeknd ve Olivia Rodrigo, Harry Styles gibi isimlerin şarkılarını TikTok'tan kaldırmıştı. Taylor Swift'in şarkıları platforma geri döndü.

Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden biri olan Universal Music Group (UMG) ile popüler sosyal medya platformu TikTok geçtiğimiz ocak ayında anlaşma sağlayamamış ve dünyaca ünlü isimlerin şarkıları platformdan kaldırılmıştı.

Yeni albümü "The Tortured Poets Department"ı müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanan Taylor Swift'in şarkıları, TikTok'a geri döndü. Kullanıcılar artık Swift'in şarkılarını kullanarak içerik yaratabilir.

Universal Music Group şarkıları platformdan kaldırma kararıyla ilgili "TikTok, kullandığı müziklerin değerini ödemeden müzik temelli bir iş kurmaya çalışıyor" açıklamasında bulunmuştu.

Taylor Swift şarkılarının platforma dönmesiyle ilgili şirketlerin nasıl bir anlaşmaya vardığı bilinmiyor. Universal bünyesindeki sanatçıların şarkıları TikTok'ta hala kullanılamıyor. UMG'nin bünyesinde bulunan sanatçılar ise şöyle; Drake The Beatles Blackpink Frank Sinatra Nirvana Queen Rammstein The Weeknd The Rolling Stones Elton John Eminem Lady Gaga Billie Eilish Justin Bieber Ariana Grande Kanye West Katy Perry Shawn Mendes Metallica Selena Gomez Kendrick Lamar Sam Smith Andrea Bocelli Rihanna Post Malone