LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? (2024 LGS sınav sonuç tarihi)

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı sonuçları, güzel bir lisede okuma hayaliyle sınava katılım sağlayan öğrencilerin gündeminde yer almaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimi sonrasında LGS sınav sonuçları için tarih belli oldu. Peki, 2024 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?2024 LGS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih, ortaöğretimden lise hayatına geçiş yapmak için hazırlanan öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Güzel bir lisede okumak için sınav sonucundan aldığı puana göre tercih yapacak olan öğrenciler, gözlerini MEB tarafından yayımlanan tarihe çevirdi. Peki, 2024 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2024 LGS sınav sonuçları için tarih belli oldu. Buna göre; LGS sınav sonuçları, 28 Haziran'da açıklanacak. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.LGS TERCİHLERİ NE ZAMAN? Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu da yayımlanacak ve liselere yerleştirme süreci başlatılacak. Sınava girmeyen öğrencilerin liseleri ise yerel yerleştirme ile belirlenecek.

LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? (2024 LGS sınav sonuç tarihi)
LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? (2024 LGS sınav sonuç tarihi)

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı sonuçları, güzel bir lisede okuma hayaliyle sınava katılım sağlayan öğrencilerin gündeminde yer almaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimi sonrasında LGS sınav sonuçları için tarih belli oldu. Peki, 2024 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 LGS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih, ortaöğretimden lise hayatına geçiş yapmak için hazırlanan öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Güzel bir lisede okumak için sınav sonucundan aldığı puana göre tercih yapacak olan öğrenciler, gözlerini MEB tarafından yayımlanan tarihe çevirdi. Peki, 2024 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2024 LGS sınav sonuçları için tarih belli oldu. Buna göre; LGS sınav sonuçları, 28 Haziran'da açıklanacak. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.LGS TERCİHLERİ NE ZAMAN? Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu da yayımlanacak ve liselere yerleştirme süreci başlatılacak. Sınava girmeyen öğrencilerin liseleri ise yerel yerleştirme ile belirlenecek.