Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı

Adana'da bir kişi, tartıştığı kişiyi bayıltana kadar dövdükten sonra sürükleyerek yol kenarına bırakıp kaçtı.Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı 70082 Sokak'ta iddiaya göre geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde  tartışan 3 kişiden 2’si tekme tokat kavga etmeye başladı. Bunun üzerine kavgaya karışan şahıslardan birisi yediği dayak sonucu bayıldı.Şahsın bayılması üzerine kavgaya karışan diğer kişi, bayılttığı adamı sürükleyerek yol kenarına bıraktı.Bu sırada kavgaya karışmayan diğer kişi ise bir yandan bayılan kişiye bakmaya, bir yandan da olay yerinden ayrılmaya çalıştı.Çevredekilerin sesleri duyması üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kavga ettiği kişiyi bayıltana kadar döven adam, polis aracının geldiğini görünce motosikletine binip polis aracının önünden hızla kaçarak uzaklaştı.Kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı. Bayıltana kadar dövülen adamın ise ambulansla hastaneye kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı
Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı

Adana'da bir kişi, tartıştığı kişiyi bayıltana kadar dövdükten sonra sürükleyerek yol kenarına bırakıp kaçtı.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı 70082 Sokak'ta iddiaya göre geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde  tartışan 3 kişiden 2’si tekme tokat kavga etmeye başladı. Bunun üzerine kavgaya karışan şahıslardan birisi yediği dayak sonucu bayıldı.
Şahsın bayılması üzerine kavgaya karışan diğer kişi, bayılttığı adamı sürükleyerek yol kenarına bıraktı.
Bu sırada kavgaya karışmayan diğer kişi ise bir yandan bayılan kişiye bakmaya, bir yandan da olay yerinden ayrılmaya çalıştı.
Çevredekilerin sesleri duyması üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kavga ettiği kişiyi bayıltana kadar döven adam, polis aracının geldiğini görünce motosikletine binip polis aracının önünden hızla kaçarak uzaklaştı.
Kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı. Bayıltana kadar dövülen adamın ise ambulansla hastaneye kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.