Sivasspor-MKE Ankaragücü maçinin ardindan Serhat Zafer- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Sedat Agçay: - "Çok isteyenin kazandigi bir maç oldu. Sivasspor bizden daha çok istedi bu maçi ve kazandi"

Sivasspor-MKE Ankaragücü maçinin ardindan Serhat Zafer- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Sedat Agçay:
- "Çok isteyenin kazandigi bir maç oldu. Sivasspor bizden daha çok istedi bu maçi ve kazandi"

SIVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasinda deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 2-0 yenilen MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Sedat Agçay, maglubiyetten dolayi üzgün olduklarini söyledi.

Agçay, Sivas 4 Eylül Stadi'nda oynanan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, kirmizi-beyazli ekip karsisinda zor bir karsilasma olacagini bilerek sahaya çiktiklarini belirtti.

Zemin anlaminda saha sartlarinin da takimini biraz yordugunu vurgulayan Agçay, "Çok isteyenin kazandigi bir maç oldu. Sivasspor bizden daha çok istedi bu maçi ve kazandi. Ankaragücü olarak artik bir hafta yenip, iki hafta yenilip, bir hafta berabere kalma sürecini atlatmamiz lazim. Ankaragücü güçlü bir takim ve güçlü bir camia. Ayakta kalmasini bilen camialardan biri." dedi.

Agçay, gelgitlerin olmamasi gerektigini vurgulayarak, "Üzerimize düsen hatayi ve suçu alacagiz, herkes de üzerine düseni alacak ama bugün isteyenin aldigi bir maç oldu. Üzüldügümüz ayri bir nokta ise Ankara'dan buraya gelen taraftarlarimiz var, mutlu dönmelerini isterdik ama bunu yasatamadik onlara, bunun için de çok üzgünüz, onlardan özür dileriz." ifadelerini kullandi.