Sivasspor Türkiye Kupasi'ni yeniden kazanmak istiyor Serhat Zafer- Teknik direktör Riza Çalimbay: "Ligde iyi yerlere gelecegiz, buna yürekten inaniyorum ve takimima da güveniyorum. Türkiye Kupasi en büyük hedeflerimizden bir tanesi"

Sivasspor Türkiye Kupasi'ni yeniden kazanmak istiyor Serhat Zafer- Teknik direktör Riza Çalimbay:
"Ligde iyi yerlere gelecegiz, buna yürekten inaniyorum ve takimima da güveniyorum. Türkiye Kupasi en büyük hedeflerimizden bir tanesi"

SIVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Riza Çalimbay, Türkiye Kupasi'nin en büyük hedeflerinden biri oldugunu belirtti.

Çalimbay, kulübün internet sitesine yaptigi açiklamada, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde güzel isler yaptiklarini aktardi.

Avrupa kupalarinda ve ligdeki yogun maç programlari nedeniyle sikintili günler geçirdiklerini belirten Çalimbay, "Elimizden geldigince güzel isler yapmaya çalistik, yaptik da. Ülkemize çok puanlar kazandirdik." ifadelerini kullandi.

Anadolu takimi olarak üst üste Avrupa'ya gitmenin büyük basari oldugunu vurgulayan Çalimbay, "Hem taraftarimiza hem de Türkiye'ye güzel maçlar seyrettirdik. Anadolu takimi olarak mükemmel isler yaptik. Oyuncularima tek tek tesekkür ettim, gerçekten güzel günler yasattilar. Insallah önümüzdeki yil da ayni sekilde devam edecegiz." açiklamasinda bulundu.

Çalimbay, milli maçlar nedeniyle lige verilen aralarda hazirlik maçi yapmakta sikinti yasadiklarina deginerek, sunlari kaydetti:

"Hazirlik maçi oynamamiz gerekiyor, su anda bile oynayamiyoruz. Çevremizde oynayabilecegimiz bir takim yok, bizim en büyük sikintimiz bu. Maç yapamamamiz bizim aleyhimize oluyor. En yakin olan Tokatspor ve Sivas Belediyespor ile oynuyoruz. Kayserispor ile yogunluk nedeniyle anlasamiyoruz. Hem ligde hem de Türkiye Kupasi'nda basarili olmayi hedefledik. Ligde iyi yerlere gelecegiz, buna yürekten inaniyorum ve takimima da güveniyorum. Türkiye Kupasi en büyük hedeflerimizden bir tanesi."