Seç Market'in is ortaklarinin sayisi yüzde 40 arttiUgur Aslanhan- Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen: - "Geçen yil tedarik, lojistik ve dijital altyapi gibi alanlarda yaptigimiz yatirimlarla hizli büyümemizi sürdürdük"

Seç Market'in is ortaklarinin sayisi yüzde 40 arttiUgur Aslanhan- Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen:
- "Geçen yil tedarik, lojistik ve dijital altyapi gibi alanlarda yaptigimiz yatirimlarla hizli büyümemizi sürdürdük"

ISTANBUL (AA) - Seç Market'in is ortaklarinin sayisi, 2022'de önceki yila göre yüzde 40 artarak 2 bin 409'a yükseldi.

Seç Market açiklamasina göre, rekabetin yogun oldugu perakende sektöründe küçük esnafi destekleyen bayilik modeliyle faaliyet gösteren sirket, hizli büyümesini sürdürdü.

Seç Market tabelasina sahip magaza sayisi, 2022 sonunda önceki yila göre yüzde 40 artarak 2 bin 409'a ulasti.

Sundugu kurumsal altyapi, tedarik sürekliligi, fiyat avantajlari, güvenilir gida ve zengin ürün çesitliligiyle Seç Market, yeni is ortaklariyla büyüyerek paydaslarinin rekabet gücünü artiriyor. Çogunlugu aile isletmelerinden olusan Seç Market, bugün itibariyla is ortaklari ve çalisanlarla beraber yaklasik 7 bin kisilik bir ekosisteme sahip bulunuyor.

Dijital altyapisini da güçlendiren sirket; is ortaklarina siparis akisinin yönetilmesi, stok kontrolü, promosyonlar ve genel iletisimin yönetilmesi gibi konularda destek verilen Seç portalini da yenileyerek bayilerin bir kisminin kullanimina sundu.

Hem mobil hem de web arayüzü bulunan yeni portal uygulamasi, bayilerin güncel teknolojileri kullanarak isletmelerini daha verimli yönetmelerine katki sunuyor. Portal uygulamasi sayesinde is ortaklari stok, fiyat ve siparis yönetimini tek bir yerden hizla ve kolaylikla yapabiliyor.

- "Yeni yatirimlarimizla Seç is modelimiz büyüyüp güçlenmeye devam edecek"

Açiklamada görüslerine yer verilen Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilik ile bir araya getiren Seç is modelinin esnaftan müsteriye tüm paydaslara sagladigi avantajlar sayesinde geçen yil önemli büyüme kaydettiklerini bildirdi.

Geçen yil tedarik, lojistik ve dijital altyapi gibi alanlarda yaptiklari yatirimlarla hizli büyümelerini sürdürdüklerini kaydeden Sekmen, su degerlendirmelerde bulundu:

"Seç portalimizi yenileyerek bayilerimizin bir kisminin kullanimina sunduk. Bu sene Seç magazalarinin tamamini yeni altyapisiyla Seç portalina entegre ederek is süreçlerimizdeki verimliligi artiracagiz. Geçen yil müsterilerimiz, bayi adaylarimiz ve basin mensuplariyla da keyifli bulusmalar gerçeklestirdigimiz dinamik ve verimli bir yil oldu. 2022'de yayina giren 'Mahallenizin Marketi' temali TV reklamimiz kamuoyundan büyük ilgi gördü. Bu yil da aramiza yeni katilan is ortaklarimizla beraber her geçen gün büyüyüp güçlenmeye, müsterilerimizin yüzünü güldürmeye devam edecegiz."