Samsunspor'da "sezonun enleri" belli olduCan Öcal

Samsunspor'da "sezonun enleri" belli olduCan Öcal

ISTANBUL (AA) - Samsunspor taraftarlari, "futbolda 2022-2023 sezonunun enleri"ni dünyanin en büyük taraftar etkilesim platformu Socios.com uygulamasi üzerinden yapilan oylamayla seçti.

Socios'tan yapilan açiklamaya göre, Spor Toto 1. Lig'i sampiyon tamamlayan Yilport Samsunspor'un resmi fan token partneri olan Socios.com uygulamasi üzerinden yapilan oylama ile SAM Fan Token sahipleri, sezonun en basarili oyuncularini belirledi. Oyunculara ödülleri sezonun 37 .haftasindaki Bodrumspor maçi öncesinde takdim edildi.

Sam Fan Token sahiplerinin oylari ile "sezonun oyuncusu" seçilen Douglas Tanque, gol yollarindaki basarili performansiyla "sezonun hücum oyuncusu" unvanini da elde etti. Bu sezon 6 gol atan Moryke Fofana ise "sezonun orta saha oyuncusu" ödülünün sahibi oldu.


- Yunus Emre'ye çifte ödül

Binlerce taraftarin oy kullandigi "sezonun enleri" oylamasinda Yilport Samsunspor’un genç yildizi Yunus Emre Çift, 2 farkli kategoride ödül aldi. Basarili stoper, “sezonun en genç oyuncusu” ve “sezonun savunma oyuncusu” ödüllerini kazandi.


- Gelecek sezonda yeni oylamalar olacak

Süper Lig’e geri dönüsü ile birlikte moral ve motivasyonu güçlenen Yilport Samsunspor ile Socios.com yeni sezonda taraftarlara özel yarismalarla sürpriz ödüller sunacak. Socios.com uygulamasini indirerek SAM Fan Token sahibi olan Yilport Samsunspor taraftarlari hem takiminin bazi kararlarinda söz sahibi olacak hem de birbirinden degerli deneyim ve ödülleri kazanma firsatini elde edecek.