Sanliurfa'da saganak su baskinlarina neden olduEsber Ayaydin,Müslüm Etgü- Bulundugu bölgeye yildirim isabet eden 1 kisi hastaneye kaldirildi

Sanliurfa'da saganak su baskinlarina neden olduEsber Ayaydin,Müslüm Etgü- Bulundugu bölgeye yildirim isabet eden 1 kisi hastaneye kaldirildi

SANLIURFA (AA) - Sanliurfa'da etkili olan saganak sonucu bazi evleri su basti, yildirim isabet eden bir kisi tedavi altina alindi.

Kentte aksam saatlerinde etkisini artiran saganak nedeniyle Eyyübiye ve Haliliye ilçeleri basta olmak üzere kentteki çok sayida sokak ve cadde su altinda kaldi.

Trafikte aksamalarin yasandigi kentte bazi evlerden gelen su baskini ihbarlarina Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SUSKI) Genel Müdürlügüne bagli ekipler müdahale etti.

Ahmet Yesevi Mahallesi'nde Hasan Özdemir'in yasadigi binanin duvarinin çökmesi sonucu sokakta biriken su evin içine doldu. Ekiplerin suyu tahliye etmek için çalisma yaptigi evdeki esyalar hasar gördü.

Özdemir, gazetecilere, yagmurdan dolayi duvarin yikilmasiyla evine giren suyun daha sonra komsularinin evine de gittigini söyledi.

Öte yandan Akçakale ilçesinde arazide bulundugu sirada çevresine yildirim isabet eden Ömer Oturan, hastaneye kaldirildi.

Oturan'in hayati tehlikesinin bulundugu belirtildi.

Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, saganagin yol açtigi olumsuzluklari bertaraf etmek için kurum amirleriyle birlikte sahada çalisma yürüttüklerini belirtti.